Bierpullen huren?

Op het Oktoberfest in Duitsland is een bierglaasje ver te zoeken: pullen is waar het allemaal om draait. Vaak zijn dit prachtige glazen (liter)pullen met ronde ringen en mooie logo’s van de desbetreffende bierbrouwerij daarop gedrukt. Een mooi aandenken voor als je het Oktoberfest hebt bezocht. In Nederland drinken we toch vaak liever uit een halve literpul. Dan blijft ons bier wat lekkerder en immers, een halve liter is al een grote stap, gezien onze standaard bij een fluitje, vaasje of flesje ligt…

Wist u dat?

  • Een bierpul ook wel een Mass of een Stein wordt genoemd?
  • Het de bedoeling is dat je per slok 1 kring (1 rondje in het bierglas) zakt?

Voordelen van een plastic pul

Het Oktoberfeest is een populair thema voor huisfeestjes, een vrijgezellenfeest, personeelsfeesten, vriendenweekenden, biercantussen en familiedagen. Wil jij niet teveel investeren, maar toch een mooi, compleet Oktoberfeest geven? Dan kunnen bierpullen (verhuur of aanschaf) niet ontbreken op uw feest.

Ideaal zijn bijvoorbeeld plastic bierpullen, die bijna niet van glazen pullen te onderscheiden zijn. Groot voordeel is dat je bierpul niet breekt tijdens het vele proosten, maar er zijn nog veel meer voordelen. Wij vertellen je daar graag meer over.

Bierpullen huren?

Neem voor meer informatie contact op met Oktoberfestfan via: info@oktoberfestfan.nl of 085-0020987.