17 februari 2018

Oktoberfest ook in 2018 weer een populair thema

Dat het Oktoberfest ook in 2018 weer een populair (thema)feest is – ook buiten oktober -, blijkt uit de aanvragen die nu alweer via het platform Oktoberfestfan.nl binnenkomen. Zorg dat je zaken als bands, bierpullen, bierbanken, accommodatie en aankleding op tijd regelt.

Eric van Duyvenvoorde van Oktoberfestfan.nl vertelt: “We krijgen alweer veel aanvragen binnen omtrent privéfeesten, bedrijfsuitjes, verjaardagen etc. Allemaal hebben deze feesten het thema Oktoberfest. Ook van onze partners vernemen wij dat er al veel aanvragen binnenkomen. Niet alleen voor de Oktoberfeesten hier; ook de reizen naar bijvoorbeeld het Oktoberfest in Munchen zitten alweer aardig volgeboekt.”

Online feestagenda

“Ondertussen stroomt ook onze online feestagenda weer vol met feesten. Die vinden óók buiten oktober plaats. Op Koningsdag organiseert de oranjevereniging in Amerongen bijvoorbeeld een Oktoberfest en van 18 – 20 mei vindt het Rosentaler Bierfest (al) plaats. Hartstikke leuk! Je kunt ook jouw Oktoberfeest in onze agenda laten plaatsen door een e-mail te sturen naar info@oktoberfestfan.nl.”

Leg zaken op tijd vast

Eric vervolgt: “Onze tip is dan ook nu al te beginnen met de organisatie van jouw Oktoberfeest. Het is zonde als je straks de boot mist. Wat we ook vaak zien, is dat organisaties toch nog zaken moeten regelen op het allerlaatste moment. Een organisatie komt er bijvoorbeeld de week voor het feest nog achter dat ook Pretzels bij het Oktoberfest horen. Vaak ben je dan te laat of betaal je de hoofdprijs. Regel alles op tijd!”

Inspiratie opdoen of vragen?

“Nog niets vastgelegd of wil je nog inspiratie opdoen? Kijk eens rond op ons platform. Oktoberfestfan is het grootste online platform van Nederland en België. De bezoeker kan via dit platform en de social media van Oktoberfestfan inspiratie opdoen en door het jaar heen plezier beleven aan de geweldige sfeer van het Duitse feest. Via ons en onze partners kan daarnaast alles geregeld worden op het gebied van artiesten, eten, schnapps, bierpullen huren, Oktoberfest-kleding, biertafels en aankleding. Heb je alles al geregeld maar wil je toch eens sparren met ons? Dat doen we graag! Wij zijn online en offline Oktoberfest-fan”, lacht Eric.

Contact

Bel of App altijd vrijblijvend (06-10397766) of neem contact met ons op via info@oktoberfestfan.nl. Misschien kunnen we ook voor jou wat betekenen.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.