Corina Sommer

Corina Sommer is solo te boeken of met de tour ‘Schlageralarm’, ‘Corina Sommer en de Lederhosen Rebellen/Alpensterne’ of met de speciale Oktoberfest-tour ‘Lederhosenpower’.

Corina Sommer is een zeer geliefde zangeres die in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op grote evenementen met zeer prominente Duitstalige schlagerzangers en -zangeressen heeft mogen optreden (o.a. Hein Simons, Cris Roberts, Ben Luca, Norman Lange). Het repertoire van Corina Sommer bestaat onder andere uit de hits Atemlos , 1000 mal belogen, Die Gefühle haben Schweigepflicht , Wahnsinn, Ein Festival der liebe, Sensationell, Großes Kino, Die Hölle morgen Früh, Mein Herz, Ich gebe dich wieder frei , Ich liebe das Leben, Alarmstufe Rot en vele andere Duitse hits.

Een avondvullend programma met Schlageralarm

De tour Schlageralarm, een avond- of middagvullend programma, toert al jarenlang elke week rond door de regio Nordrhein-Westfalen, van kroeg tot schutterijen en op het zomerfeest van carnavalsverenigingen: overal zijn zij gewilde gasten. Aan de tour doen minimaal 4 Schlagerzangers mee, Corina Sommer and Friends , die samen o.a. schlagers van Helene Fischer, Andrea berg, Udo Jurgens, etc. zingen met de échte Duitse sound . “Soms ontstaan er spontaan nieuwe duetten en als het gezellig is plakken zij er speciaal voor het publiek graag nog een uur aan”, vertelt manager Stefan Sommer.

“Alle gehn auf die Wiesn”

Ook is Corina Sommer te boeken in combinatie met de band ‘De Lederhosen Rebellen’. Een zeer ervaren band, die samen met Corina garant staat voor een perfect bierfest of Oktoberfestavond. Wil je voor een meer betaalbare oplossing gaan? Ook is Corina in combinatie met het zeer ervaren Oktoberfest-duo ‘Alpensterne’ te boeken. Als klap op de vuurpijl is er ook nog een speciaal solo-programma voor Oktoberfeesten en bierfeesten in het leven geroepen met de naam ‘Lederhosenpower’, waarin de “beste Powerhits der Volks und Schlagermusik” voorbij komen. Bekijk ook haar hit “Alle gehn auf die Wiesn“.

Boeken?

Wil je Corina Sommer op jouw feestje? Bel of App met: 06-10397766 of mail naar info@oktoberfestfan.nl.