Oktoberfest zangeres Corina Sommer

Wát een Schlagerheldin is dit zeg! Corina is dan wel Nederlandse, maar niet voor niets is zij een geliefde gast op vele evenementen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië, België en Nederland. Ook stond zij met vele prominente Schlagerzangers en zangeressen op het podium. Kortom: een superzangeres die leeft voor de Duitse Schlagermuziek.

Deze, inmiddels in Duitsland woonachtige Nederlandse Schlagerzangeres pur sang, is een verrijking voor uw evenement. In Duitsland noemen ze haar zelfs die Powerfrau des Pop und Partyschlager.

De populariteit van de Duitse Schlagermuziek is ongekend. Ook in Nederland en België kennen de hitlijsten namen als Andrea Berg en Helene Fischer. Nu kunt u natuurlijk eerder genoemde zangeressen uitnodigen, maar wellicht gaat dat uw budget nét even iets te boven. Corina Sommer, die onder andere de muziek van,Andrea Berg, Helene Fischer, Anna-Maria Zimmermann en Beatrice Egli op de meest voortreffelijkste wijze accentloos ten gehore brengt is een perfecte optie.

Riesen Schlagerfest

De beste schlagerhits komen voorbij in deze wervelende set van 30-45 minuten. Die zullen ongetwijfeld leiden tot een volle dansvloer en kennen een hoog meezinggehalte. Feest en stimmung gegarandeerd! Speciaal voor de Oktoberfeesten is er een speciaal programma (Lederhosenpower) met de beste Powerhits der Volks- und Schlagerhits.

Stimmung garantiert!

Oktoberfest zangeres Corina Sommer boeken?

Wil je Corina Sommer op jouw feestje? Bel of App met: 06-10397766 of mail naar info@oktoberfestfan.nl.