Oktoberfest band boeken? Welkom bij Die Männer!

Die Männer: de naam zegt genoeg. We hebben hier te maken met mannen en wát voor mannen. Vijf zeer ervaren, conservatorium geschoolde beroepsmuzikanten die maar 1 doel hebben: gewoon, echt goede muziek maken en ALLES spelen. Speciaal voor het Oktoberfest wordt ALLES dan ook in een feestjasje gegoten.

Deze band bestaat uit 5 personen en is in deze samenstelling reeds 2,5 jaar hard aan de weg aan het timmeren. Ondertussen hebben Die Männer al veel mooie feesten op hun naam mogen schrijven waaronder Oktoberfeest Sittard, Hoekse bierfeesten, Zelhemse Bierfeesten, Twents Oktoberfeest, Bierfeesten Zandvoort und so weiter…!

Paul, Otto, Ron, Benôit & Math staan dan ook “hun mannetje” met leuke, eigengereide muziekarrangementen, verrassende melodieën en de laatste hits in een eigen jasje. Sommigen noemen het popmuziek met een Tiroler-sausje, sommigen Tirolermuziek met een pop-sausje, zij noemen het: Oberkrainer-Power-Pop! Waarom dat zo is? Dat mag je ze zelf vragen tijdens een optreden… 😉

Een knap staaltje muziek

Over elk detail is nagedacht bij die Männer: elk instrument heeft een doordachte bijdrage. Van accordeon tot ukelele, KazooPet, keys, keytar, akoestische en elektrische gitaren en zelfs een Pedal steel Guitar & drums: die instrumentenmix staat garant voor muzikaal vuurwerk. Met vijfstemmig koorwerk daarbij, leveren die Männer een compleet muziekproduct. Meedansen en meezingen gaat bij het publiek dan ook al-tijd vanzelf. Wij zijn fan!

Wer sind Die Männer?

Das sind:

Paul Huijnen – Digitale Accordeon, Keytar, bass, koorzang (o.a. Wir Sind Spitze, Anseltaler, studio-sessie muzikant)

Benôit Eggen – Toetsen, gitaar, Keytar, show & zang (voorheen o.a. Bigband Time Out – de Coronas)

Otto Tuasuun – Gitarist, Pedal steel guitar, koorzang (o.a. Schintaler, Joy, The Gonzo Gang)

Math Rademackers – Leadzang, akoestische & elektrische gitaar, Ukelele, Kazoopet, Show & Management (o.a. cover-danscircuit, Kesketoe, Matti Boegatti, Rudi Mathias, Anseltaler)

Ron Coolen – Drumz & zang (Marlstone orkest, Aachen Bigband,  eigen drumschool, muziekschooldocent)

Bekijk de video voor een impressie. Onderin vind je de nieuwste hit van Die Männer en dé Oktoberfest-hit van 2019: Der Bierpolka!

Boeken?

Wil je die Männer op jouw feestje? Bel of App met: 06-13112023 of mail naar info@oktoberfestfan.nl.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!