7 May 2020

Biergarten: een perfecte Corona-opstelling

Wát een goed nieuws. De terrassen gaan per 1 juni weer open. Alhoewel er voor veel horeca-ondernemers nog wat pas- en meetwerk aan vooraf zal gaan, hebben wij alvast voor je uitgetekend waarom een biergarten sowieso een perfecte Corona-opstelling is.

Biergarten: steeds populairder in Nederland

Zoals we eerder al schreven, doen veel biergartens hun intrede in Nederland. Dit zijn meestal leuke, hippe biergartends modern style met een passend menu en goede muziek. Zonnetje erbij, pulletje bier erbij en Klaar is Kees!

In Nederland vind je onder andere biergarten Apeldoorn, biergarten Rotterdam, biergarten Breda, biergarten Tilburg en een biergarten in attractiepark Toverland. Een biergarten in meer traditionele stijl vind je onder andere in Tynaarlo.

Biergarten: een mooie opstelling voor horeca na 1 juni

Je herkent het vast wel; als je in in het buitenland in een biergarten gaat zitten, zit je vaak gezellig bij anderen aan tafel. Je kletst wat, proost samen en hebt binnen nó-time nieuwe, internationale vrienden gemaakt. Maar wist je dat de biergarten ook een mooie opstelling is voor in Nederland, als na 1 juni de terrassen weer openen?

Veilig en gezellig

Een biertafel en bierbankje zijn standaard 220 cm lang en dat betekent dus dat er 70 cm over blijft om te zitten. Ervan uitgaande dat een gemiddeld zitvlak gemiddeld 35 cm beslaat, betekent dit dat er dus preciés 1.5 meter tussen jou en je buurman-vrouw zit.

Dat betekent dus gemülichkeit met (nieuwe) buren én je houden aan de Corona-proof maatregelen. Zo blijven veiligheid en gezondheid tóch vooropstaan.

Eten en drinken zelf afhalen

Leuke bijkomstigheid? In een biergarten haal je vaak je eigen eten en drinken af bij een afhaalpunt, dus ook de afhaal-werkwijze die sommige ondernemers willen hanteren matcht perfect!

Biertafel opstelling in Corona-tijd

Bekijk hier de opstelling die we voor je gemaakt hebben. Sla ‘m op, laat het je favoriete horeca-ondernemer weten en spread the word!

biergarten

Biergarten in je eigen tuin

Uiteraard hoef je niet per se naar het terras, want een biertafel opstelling kan ook in je eigen tuin of huis erg leuk staan. Zo schreven we al eerder al over het pimpen van een biertafel en hoe gaaf dat uit kan pakken. Hoe een gepimpte biertafel eruit ziet, lees je in dit blog-item.

Biergarten huren?

Een biergarten creëren hoeft lang niet altijd veel te kosten. Wist je bijvoorbeeld dat je biertafels en bierpullen prima kunt huren, als horeca-ondernemer of particulier? Wij vertellen je maar al te graag meer over onze passie. Neem vrijblijvend contact met ons op met ons team via:

Neem contact op   bel of App met 06-10397766

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.