Oktoberfest dj Gildo von der Wiesn

DJ Gildo von der Wiesn: alsof ‘ie rechtstreeks vanaf de Wiesn komt. Het is “dér Oktoberfest Hitmeister DJ” für Holland en één van de meest geboekte Oktoberfest dj’s. Door zijn ervaring in de Après-Ski in Tirol, hoor je ook nog een vleugje Tiroler-Volksmusik terug in zijn muziekkeuze. En dat is alleen maar TOLL! Hij is te boeken als hoofdact – bereid je voor op 240 minuten non stop vette muziek – of als “Stimmungsmeister” voor tussendoor.

Johnny Däpp oder Hulapalu?

Gildo von der Wiesn draait een muziekmix van Duitse/Tiroler (feest)muziek, Ballermann-hits, Oktoberfest-klassiekers en natuurlijk gezellige Schlagers. Van hits als Hulapalu, Cowboy’s und Indianer, Schatzi schenk mir ein Foto, Viva Colonia tot Ich bin wie du und Das Fliegerlied. Als rustig beginnen gewenst is, draait hij eerst gemütliche Stimmungsmusik, waarna de Duitse partyknallers geleidelijk aan jouw zaal veroveren, tot het tentdoek van de tent vliegt!

Waar spot je dj Gildo zoal?

Vanaf eind september tot begin november is het Oktoberfest-seizoen in Nederland in volle gang. Auch für Dj Gildo! Hij draait voor je op verenigingsfeesten, maar ook in prachtige grote feesttenten. Zo maakte hij “die leute” eerder al gek op de Oktoberfesten van de Quick-Boys, het Oktoberfest op de Markt in Eindhoven, het Biltsche Oktoberfest, de Oktoberfesten van het Koninklijk Instituut voor de Marine, het Oktoberfest van FC Oss en de Bierfesten van DVS’31.

Dit jaar vind je hem onder andere op Schlagerfest bourgondisch Westerveld en Oktoberfest Cuijk. Ein Prosit!

Oktoberfest dj boeken?

Wil je Gildo von der Wiesn op jouw feestje? Vraag nu een offerte aan voor DJ Gildo voor je Oktoberfest, Bierfest of Duitse Après-Ski Party, indien gewenst in combinatie met een bijpassende drive-in show. Bel of App met: 06-10397766 of mail naar info@oktoberfestfan.nl.