15 May 2020

Nieuw drankspelletje: Schnaps Zu Hause Spiel

We hadden al een tijdje zin in een drankspelletje van déze tijd en de Corona-crisis heeft ons niet van ons stuk gebracht. Vol trots presenteren we dan ook het  splinternieuwe drank spelletje Schnaps Zu Hause Spiel. Speel jij ook mee, als één van de eersten?

Wij hadden zin. Zin in een nieuw drankspelletje. Dat wáren we al aan het ontwikkelen, maar door de Corona-crisis kwam het in een stroomversnelling.

We kregen namelijk óók zin in iets leuks om thuis te doen, nu veel feestjes en festivals wegvallen. Zo geschiedde. Na veel creatieve, proef- en speel-sessies kan team Oktoberfestfan.nl vól trots melden dat de eerste spellen van de band zijn gerold.

Ga je het splinternieuwe drank spelletje ook spelen? Je kunt het veilig (desgewenst op afstand) en met maximaal 6 personen spelen. Super-gemütlich!

Wat is het voor drank spelletje?

  • 30 shotjes in 5 populaire smaken als Wodka Pink en Dropshot
  • Inclusief originele spelhandleiding met 20 opdrachten
  • Verhoogd spel-plezier door één smaak schnaps die níemand wil opdrinken 😉
  • Ook erg leuk om cadeau te doen

Hoe werkt het Schnaps Zu Hause Spiel?

In de originele spelhandleiding die in het doosje zit, staan 10 spelregels en 20 opdrachten. Download de App, shake je telefoon en bekijk wie welke opdracht moet uitvoeren. Gaat de timer onverwachts af? Degene die de meeste lekkere volle schnaps heeft verzameld, is de winnaar! Ein Prosit!

shotjes spel

Bestel het spel:

Bestel het Schnaps Zu Hause Spiel

 

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.