25 oktober 2018

Eros Ramazzotti en Helene Fischer nemen duet op

Wereldster Helene Fischer zingt samen met Eros Ramazzotti een duet op zijn nieuwe album. Het album van de Italiaanse superster, Vita Ce N’è, komt uit op 23 november 2018. Ondertussen wordt er druk gespeculeerd…

… brengt Eros Ramazzotti het duet samen met haar ten gehore tijdens de Helene Fischer Show 2018?

Op de tracklist, die Ramazzotti deelde via Facebook is te zien dat hij een duet, genaamd ‘Per il resto tutto bene’ (vertaling: voor de rest is alles goed) zingt met Helene. “Ze heeft een ongelooflijke energie en is een geweldige artieste! Ik wist meteen dat ik dit liedje met haar wilde opnemen. Het past gewoon perfect.” Ook nam Ramazzotti voor het album duetten op met Luis Fonsi (Despacito) en Alessia Cara (Disney).

Beluister het duet op Youtube.

Helene Fischer Show 2018

Helene Fischer presenteert dit jaar voor de achtste keer haar eigen tv-show: de Helene Fischer Show 2018. Op eerste kerstdag trekt de show weer miljoenen kijkers. Welke gasten de opname van de Helene Fischer Show 2018 op 7 en 8 december zullen bijwonen in de Messehalle Düsseldorf is nog steeds een goed bewaard geheim. Helene Fischer zong eerder al duetten met KLUBBB3 (de hitgroep van haar partner Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff de Bolle) en ook met Vanessa Mai, Stephanie Stumph en Beatrice Egli trad ze samen op. Misschien zingt zij samen met Eros Ramazzotti ook “Per Il Presto Tutto Bene” tijdens de Helene Fischer Show 2018?

De show wordt op 25 december om 20.15 uur uitgezonden op ZDF.

Eros Ramazzotti live @ Ziggodome.

Op 3 april 2019 treedt Ramazzotti op in het Ziggodome. Hij zingt nummers van zijn nieuwe album, maar ook komen de oude hits voorbij. In de afgelopen 25 jaar verkocht Eros wereldwijd meer dan zestig miljoen platen.

De titelsong van het album, Vita Ce N’è, deelde Ramazzotti al eerder via Youtube. De betekenis van Vita Ce N’è is: er is leven. Bekijk de clip hieronder:

Credits headerfoto: Kai Maser, Heimat2050.

 

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.