17 januari 2019

Festivaltrend 2019: shotjes met je eigen logo

Vorig jaar spotten we ze al op een aantal festivals, Apres Ski- en Oktoberfeesten: gepersonaliseerde shotjes, dus met jouw eigen logo. De shotjes geven een unieke beleving mee aan jouw feest. Kies je smaak, kleur en lever jouw eigen logo of afbeelding aan.

De gepersonaliseerde shotjes smaken nét zo lekker (misschien zelfs wel lekkerder) dan de bekende A-merken.

Niet alleen op festivals, tijdens Apres Ski- en carnavalsfeesten; ook op een aantal Oktoberfeesten hebben ze vorig jaar de show al gestolen: gepersonaliseerde shotjes. “We verwachten dat dit ook voor Oktoberfeesten meer en meer een trend gaat worden”, vertelt Eric van Duyvenvoorde van Oktoberfestfan.

Shotjes met je eigen logo: “Een chique uitstraling”

Waarom een shotje met je eigen logo ook bij het Oktoberfest past? “Het Oktoberfest is een speciaal, maar bovenal volwassen feest. Daar hoort ook een speciaal, chiquer shotje bij, waar je je bezoekers mee verrast. Personaliseer je shotje en kies je eigen kleur en etiket: meer eigen kan jouw feest niet worden voor je bezoekers. Het leuke is daarnaast, dat bezoekers vaak zo’n flesje mee naar huis nemen als aandenken. Je kunt ook een leuk kruikje met je eigen logo bestellen.”

Alle smaken en kleuren

“Naast je eigen etiket kun je natuurlijk ook je eigen kleur drankje kiezen. Ga voor Wodka Red, Wodka Pink, Zure Appel, Blue Curacao, enzovoorts. Voor Koningsdag hebben we bijvoorbeeld een speciaal oranje shotje met sinassplit-smaak. Kies je voor meerdere smaken? Dan willen je bezoekers vaak álle smaken even proeven, dus dat is helemaal leuk. De shotjes worden gemaakt door een gerenommeerde drankenleverancier, dus ook over de kwaliteit hoef je je absoluut geen zorgen te maken. Uiteraard sturen we je eerst proefflesjes op”, licht Eric toe. “Organiseer je een kleiner feest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.”

Wat zijn schnapps eigenlijk?

Naast bier in literpullen, is een Oktoberfest niet compleet zonder schnapps. Zowel het bier als de schnapps worden vaak geserveerd door mooie dames gekleed in Dirndl. Schnapps (Schnäpse) is oorspronkelijk een helder drankje dat gemaakt is van vergiste vruchten. Het heeft een lichte fruitsmaak en bevat ten minste 32% alcohol. In Oostenrijk, Zwitserland en Zuid-Duitsland worden deze dranken vaak Obstler genoemd (Obst betekent fruit in het Duits). Deze Schnäpse zitten vaak in een feestelijk uitziend flesje van 2 cl of worden in een shotglaasje ingeschonken.

gepersonaliseerde shots

Alle voordelen van een shotje met eigen logo nog eens op een rijtje:

  • In samenwerking met een gerenommeerde dranken-leverancier
  • Even lekker (zelfs lekkerder) dan bepaalde A-merken
  • Verkrijgbaar in álle smaken: voor het Oktoberfest raden wij Zure appel, Wodka red (10 %), Wodka pink (14,5%) of Kruidenbitter (14,5%) aan
  • Scherp geprijsd
  • In petflesje of reageerbuisje mét eigen etiket
  • Verkrijgbaar vanaf 25 stuks, gratis proefflesjes thuisgestuurd
  • Oók kruikjes beschikbaar
  • Het Oktoberfest is een volwassen feest: het vraagt om een speciaal shotje
  • Een leuk aandenken voor je bezoekers!

Shotjes met je eigen logo kopen of meer info?

Mail info@oktoberfestfan.nl   bel of App met 06-10397766