7 June 2019

Oktoberfest act boeken? Bekijk onze tips

Het aanbod aan Duitstalige artiesten is enorm. Zie je door de bomen het bos niet meer met betrekking tot Oktoberfest-artiesten? Wij vroegen artiestenbureau Nr. Eins, naar tips & tricks. Wie zijn er populair en waarom? Wie boek je voor een groot of juist klein feest?

“Er zijn veel beginners in de scene, bijvoorbeeld Apres Ski-gerelateerde acts, beginnende dj’s of leuk uitgedoste zangers, waarvan de kwaliteit niet altijd gewaarborgd is. Wij kiezen daarom voor ervaren, gerennommeerde artiesten die dichtbij onszelf liggen en vaak uit Duitsland of Limburg afkomstig zijn. Als geen ander hebben zij namelijk de ervaring en van nature de feeling met Duitsland. Zij weten daarom echt dat Oktoberfestgevoel te creëren”, vertelt Remco Kwaspen van Nr. Eins.

Onderstaande artiesten zijn allemaal door de wol geverfd als het gaat om sfeer maken op een Oktoberfest, of je nu een groots evenement organiseert of juist een klein themafeest. Nr. Eins tipt onderstaande artiesten, in verschillende categorieën en prijsklasses:

Beck & Bauer
Duitse DJ act

Deze feestact draagt de prestigieuze titel: Populairste Duitse dj’s van Nederland. En terecht! De rasentertainers staan niet alleen bekend om hun Wahnsinn op het podium, maar weten ook elk publiek te verrassen met een flinke portie interactie, van spelletjes tot gadgets. Geschikt voor elk feestje en verschillende budgetten.

oktoberfest dj boeken

Party Kryner
Feest duo

Feest vanaf de eerste seconde met dit muzikale duo. Accordeonist Kyle en zanger-entertainer Ronald laten in een hoog tempo alle bekende Duitstalige titels, maar ook bekende top 40-hits voorbij komen in een polka-jasje. Dit duo is ook geschikt voor kleinere feesten en budgetten.

oktoberfest act boeken

Woenderbaar
Live band

Woenderbaar is dé partyband die je meeneemt in de wereld van de Duitse ‘partymusik’ met klassiekers uit de jaren ’60, 70, 80, ’90, maar ook de nieuwste après ski-hits. Geschikt voor de grotere feesten en evenementen die zoeken naar een goed gevuld podium met maar liefst 8 live muzikanten!

oktoberfest band woenderbaar

Marjolein singt Helene Fischer
Duitse tribute

Zoals jullie vast niet ontgaan is: team Oktoberfestfan.nl is groot fan van Helene Fischer en haar nummers kunnen dan ook niet ontbreken op een oktoberfest. Marjolein geeft een eigen, aanstekelijke ode aan Helene Fischer. Ze zingt de bekende nummers zoals ‘Atemlos’, maar verrast het publiek ook met uitstapjes naar o.a. Marianne Rosenberg en Anna-Maria Zimmermann. Deze act is zowel een mooie toevoeging aan de line-up van een groot evenement, als een goede live act voor de kleinere feesten.

Oktoberfest zangeres boeken

Patrick Hendrikx
Feestzanger

Het entertainen zit bij deze zanger in het bloed en hij weet dan ook van elk optreden één groot feest te maken. Naast zijn Duitstalige repertoire, weet Patrick ook in het Limburgs en Nederlands het dak eraf te zingen. Flexibel in te zetten, ook voor de kleinere podia en budgetten.

oktoberfest zanger boeken

Die Tolle Leute
Populaire feest act

Deze populaire Oktoberfest-act stond onder andere al op Das Coen und Sanderfest en Dutch Valley. Zij staan garant voor interactie en een hoog meezing gehalte. Die Tolle Leute is geschikt voor feesten of evenementen die iets meer budget hebben en de beste Duitstalige acts van Nederland binnen willen halen.

die tolle leute boeken

Meer info of boeken?

We vertellen je maar al te graag meer. Neem voor beschikbaarheid contact op met:

Mail info@oktoberfestfan.nl   bel of App met 06-10397766

 

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.