30 november 2018

Oktoberfest München 2019: boek onze 4-daagse campingreis

Inmiddels draaien we al heel wat jaartjes mee op het Oktoberfest in München. Als gast en met een lekkere pul bier in onze hand, maar ook zijn we al jarenlang tourguide voor de reizigers van Oktoberfestreizen.nl. Voor 2019 presenteren we vol trots onze eigen campingreis.

In deze campingreis komt álles wat je mee moét maken in München samen. Want wat is nu de beste manier om het Oktoberfest in München te bezoeken? Er zijn veel campings, feesten, reizen en biertenten, maar waar moet je beginnen en wat mag je niet missen? Wij begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Oktoberfest München: alle hoogtepunten

In samenwerking met onze partner Oktoberfestreizen.nl hebben we een 4-daagse campingreis opgezet met álle hoogtepunten van het grootste bier- en volksfestival ter wereld. Een campingreis? Yep. Daardoor wordt de reis voor iedereen betaalbaar (wat we belangrijk vinden) en bovendien vinden wij de camping zélf de allerleukste manier om het Oktoberfest te bezoeken.

In een hotel of hostel kom je stil thuis en vaak is de bar uitgestorven. Op de camping en in de campingbar is het al-tijd feest! Op de mooie Oktoberfest-camping die wij voor je geselecteerd hebben, leer je veel gezellige mensen kennen uit alle landen van de wereld. Bovendien ben je binnen 20 minuten met het ov op de Wiesn (het Oktoberfest-terrein). Dat scheelt weer een dure taxi 😉

camping munchen oktoberfest

Drie Oktoberfeesten + plek aan een biertafel

Wil je het Oktoberfest in München echt goed meemaken en het van alle kanten bekijken? Dan is het aan te raden naar meerdere feesten te gaan. Tijdens onze 4-daagse campingreis (voor maar € 249 p.p.) bezoek je 3 Oktoberfeesten: je beleeft een afterparty in een zeer populaire Oktoberfest-club en je beleeft een Oktoberfest-avond in een beroemd bierkelder-complex + afterparty!

Als klap op de vuurpijl hebben we een plekje voor je gereserveerd op het Oktoberfest-terrein aan een biertafel in één van de grote biertenten. U-niek! Als je op de bonnefooi gaat kan het voorkomen dat je uren rondloopt voor je een tent binnenkomt of kunt zitten, zeker tijdens de weekenden.

Camping Oktoberfest Munchen Oktoberfeest 2017

Alle voordelen van de camping (reis) nog eens op een rijtje:

  • Feestelijke *busreis heen en weer: met gezellige hostesses in Dirndl en “Stimmungsmuziek”
  • 2 overnachtingen in huurtent op de beste Oktoberfest-camping in München
  • GERESERVEERDE PLEK IN EEN GROTE BIERTENT OP HET OKTOBERFEST. Uniek! Zwerf geen uren doelloos rond voor je een vrij plekje hebt bemachtigd
  • Afterparty in de meest bekende Oktoberfest-club
  • Oktoberfestavond + afterparty in een beroemde bierkelder
  • Advies, tips & tricks van ons gezellige team on the spot
  • Binnen 20 minuten ben je met ov op het Oktoberfest-terrein (de Wiesn). Géén dure taxikosten
  • Boek ook je stevige ontbijt, overlevingspakket voor de bus + echte Oktoberfestoutfit
  • Je bent vrij om (tussendoor) te gaan en staan waar je wilt: niks is verplicht

Boeken of vragen stellen?

O ja, je kunt komen tijdens het eerste, tweede óf derde Oktoberfest-weekend. Je kunt op deze pagina boeken. Eerst nog wat vragen? Bel of App even met ons enthousiaste team: 06-17162848 of mail info@oktoberfestfan.nl. Zij helpen je graag verder!