Tiroler dorp kermis Tilburg

Het gezelligste plein op de Tilburgse kermis

tiroler dorp kermis tilburg
Evenementen

Tiroler dorp kermis Tilburg: tijdens de 450ste editie van de Tilburgse Kermis staat er een sfeervol Tiroler dorp op het NS-plein. De Tilburgse Kermis wordt gehouden van 21 tot en met 30 juli 2017.

Het idee komt van de kermisexploitanten zelf. De gemeente vond het een goed plan en dus is het NS-Plein de komende editie aangekleed in Zuid-Duitse sferen. Op de Tilburgse Kermis stonden al vaker veel Duitse eettentjes, maar nieuw is dat ze allemaal bij elkaar staan.

Samen vormen ze een sfeer die vergelijkbaar is met het Oktoberfest, dat in Tilburg ook groots gevierd werd de afgelopen jaren. De gemeente Tilburg wil dat de kermis wat meer sfeer krijgt en zo’n Tiroler dorp past daar volgens kermiswethouder Erik de Ridder goed bij. Hij is blij dat exploitanten zelf ook meedenken hoe de kermis beter kan. “Dat levert niet alleen nieuwe inzichten maar ook een meer gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit” (via omroepbrabant.nl).

Organiseert jij dit event?

Vul deze pagina met tekst, (header)afbeeldingen, een aftermovie en een link naar je ticketverkoop. Goed voor je vindbaarheid in Google en ticketverkoop. Neem contact op met info@oktoberfestfan.nl.