Hoekse Bierfest

Een nationale klassieker!

hoekse bierfest
Evenementen

Hoekse Bierfest: 5 oktober 2019.

Het Hoekse Bierfest is al jarenlang een publiekstrekker en één van de grootste Oktoberfeesten van het land. Wil je een écht goed Oktoberfest meemaken? Reis dan af naar de Broekseweg 8 in Strijen.

Een supahtolle line-up

Uiteraard heeft Hoekse Bierfest weer gezorgd voor een tóp-line-up. Wie je allemaal gaat zien?

  • DJ Dirndl: deze powervrouw is voor de kenner van het Oktoberfest absoluut geen onbekende meer. Ze heeft al menig Festzelt doen Schunkeln en als absolute kenner van Duitstalige muziek staat zij dan ook bekend als “got-to-have dj”. Van Kult-Schlager tot Neue Deutsche Welle, van Volkstümlich tot Rammstein. Unbeschreiblich Weiblich! DJ Dirndl! Von Starnberger See naar Hoekse Bierfest? Een kleine stap voor dj Dirndl 😉 Stimmung Garantiert!
  • Power Buam: Jens en Niels staan al sinds hun kinderjaren op het podium. Inmiddels hebben ze kwaliteit in presentatie en performance hoog in het vaandel staan. Door de jaren heen waren beiden al op verschillende grote en kleine podia in binnen- en buitenland te bewonderen en momenteel ook zijn ze ‘gespot’ door onze Oosterburen en ze traden zelfs op op de landelijke zender ARD
  • Hessentaler: Hessentaler is een Duitse partyband van topniveau. Ze spelen de vetste hits, gecombineerd met een vleugje Duitse volksmuziek en oudjes. Eigenlijk gewoon het beste van alles! Iedereen viert feest met deze professionele topband!
  • Die Geile Madeln: nog meer vrouwen-power van Die Geile (toffe) Madeln! Weg met de taaie Dirndls en hóp in die tiroler hotpants! In rap tempo komen alle “geile” hits voorbij waaronder Sex mit der Alte, Dikke titten kartoffel Salat, Schuhe An, Atemlos Durch die Nacht , Zwei kleine Italiener maar natuurlijk mogen ook de echte polonaiseklassiekers zoals Fiesta Mexicana en Rosamunde niet ontbreken! De dames zingen alles live en meerstemmig en.. ze zijn altijd in voor een geintje… Wie weet dus waar de avond eindigt 😉

Tickets & info

De aanvang is 16.30 uur en het feest eindigt om 00.00 uur. Voor het Hoekse Bierfest 2019 zijn verschillende tickets verkrijgbaar:

  • Losse kaarten: € 32,50 per stuk
  • Gereserveerde tafel voor 10 personen: € 325,- per tafel

Let op: er zijn in totaal beschikbare 3500 kaarten beschikbaar, waarvan er alweer 2500 verkocht zijn.

Sla dus op tijd je slag. Tickets kun je via deze link kopen. Ein Prosit!

 

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

Maak je keuze:


Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid