Moose bar XXL – grootste Apres Ski-feest van Belgie

Evenementen

Moose bar XXL: Sportpaleis Antwerpen

De MOOSE Bars in België zijn superpopulair! Hasselt, Gent, Kortrijk, Mechelen en Leuven gaan elke week helemaal loooooossss op de vrolijkste en gekste après-skimuziek in de authentieke, gezellige MOOSE Bars.

De grootste Apres Ski-party van België

De Hasseltse Club Versuz, de initiatiefnemer achter de vijf bars, gaat voor een unieke uitdaging: de grootste après-skiparty van België in het Antwerps Sportpaleis! Op zaterdag 16 februari wordt het Sportpaleis omgetoverd tot de grootste après-skiparty met MOOSE Bar XXL. De ingrediënten blijven dezelfde als in de bars: aangepaste decoratie, vrolijke après-skimuziek, halve liters bier en schnaps geserveerd door jongens en meisjes gekleed in authentieke Lederhosen en Dirndls. Ook de bezoekers mogen zich helemaal laten gaan en in de authentieke Beiers/Oostenrijkse klederdracht opdagen, of waarom niet…in ski-outfit. Met maar liefst drie centrale bars op het middenplein en 150 lopende meter aan bars wordt het Sportpaleis een heuse ‘après-ski stube’. Net als bij de MOOSE Bars geldt ook voor deze XXL-editie maar één regel: hoe meer plezier, hoe beter!

Spectaculaire programmering

De Oostenrijkse DJ Ötzi, de man achter dé après-skihit ‘Anton aus Tirol’, en de ‘happy-hardcore’ dj Paul Elstak maken alvast hun opwachting.

Kaartjes kopen?

Check https://www.sportpaleis.be/nl/kalender/2018-2019/moose-bar-xxl.

 

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

Maak je keuze (niet verplicht):


Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid