Oktober Bierfest Leek

Oktober + bierfest: dat staat garant voor "Ein großes Fest“

Evenementen

Oktober Bierfest Leek

Oktober + bierfest: dat kan niet anders dan ein großes Fest worden daar in het Groningse Leek. De Rodenburghal wordt op zaterdag 13 oktober omgetoverd voor de tweede editie van Oktober Bierfest Leek. De bezoekers kunnen in de biergarten aan lange tafels genieten van grote pullen bier, Duitse schlagers en bockworsten. Vergeet je Dirndl of Lederhosen niet klaar te hangen, want ook jij gaat vast helemaal op in de Bierfest-sferen van Leek!

Artiesten van formaat

Ook het programma liegt er niet om: dit jaar komen Otto Lagerfett (de nieuwe Duitse schlagerzanger die de Nederlandse podia in rap tempo verovert) en ervaren Limburgse topformatie Palemiger Spatzen uit het Limburgse Landgraaf. Otto Lagerfett staat momenteel volop in de belangstelling staat met nummers als “Das kann doch nur die Liebe sein”, “Bummsfallera” en “Er kommt ein Tag”! De muziek van Palemiger Spatzen is duidelijk “volkstüm­lich” en voornamelijk Duitstalig. De “steirische” harmoni­ka staat centraal en wordt onder­steund door tuba, akoestische, bas- en sologitaar, strakke drums en een zes meter lange Alpenhoorn. DJ Sowieso zal deze avond, geheel in stijl, omlijsten.

Info & tickets

Het feest vindt op zaterdag 13 oktober plaats in de Rodenburghal in Leek, de grote evenementenhal. Om 20.00 uur is de zaal open en het feestgedruis vindt plaats tussen 21.00 uur en 02.00 uur.

Tickets bestel je via de website van de organisatie (Sikko Cozemier). Bestel een entreeticket ‘bieractie’ voor € 10,- (en maak kans op € 50,- biertegoed) of bestel een VIB-arrangement (Very Important Bierdrinker) voor 8 personen voor € 295,-. Je krijgt dan een eigen tafel, 100 consumptiemunten én onbeperkt Pretzels. Jetzt geht’s loohooos!