Oktober Wiesnfest Sittard

Het grootste oktoberfeest van Nederland in een ander jasje

Wiesnfest sittard
Evenementen

Oktober Wiesnfest – Wiensfest Sittard

Het Oktober Wiesnfest (Wiesnfest Sittard) wordt de vervanger voor Oktoberfeest Sittard 2021. Het vindt plaats van vrijdag 22 t/m woensdag 27 oktober, zo maakte de organisatie dinsdag 14 september bekend.

Op dit open-air feest komen de grote feestpaviljoens, de parades en de schutterij- en gildenoptochten te vervallen. Deze maken plaats voor 2 grote overkappingen.

Vertrouwde programma-onderdelen

Zes dagen lang kan er genoten worden van een mix van de vertrouwde programmaonderdelen. “De energie die de artiesten naar de bezoekers uitstralen, versterkt met een grote lichtshow vanaf het grote buitenpodium, zal niet onderdoen voor de feestpaviljoens. Dit jaar wordt het echt dansen “unter den sternen Himmel” “, zo meldt de organisatie op Facebook.

Naast het Wiesnfest Sittard, zal er op de Schootsvelden een grote spectaculaire Oktoberfeestkermis verschijnen met een grote Duitse Biergarten waar je iedere dag kunt genieten van Oktoberfeest livemuziek, onder het genot van een hapje en een drankje.

Rowwen Heze

De Limburgse band Rowwen Heze staat op het finalespektakel van Wiesnfest Sittard.

Ticketverkoop Wiesnfest Sittard

Vrijdag 24 september om 16:00 is de ticketverkoop gestart. Testen voor toegang is een vereiste.

Let op: het Wiesnfest en de kermis hebben beiden een aparte entree. Je koopt dus alleen kaartjes voor het Wiesnfest. De kermis is gratis te bezoeken.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.