Oktoberfeest Sittard 2023

Het grootste oktoberfeest van Nederland

Wiesnfest sittard
Evenementen

Oktoberfeest Sittard 2023

Oktoberfeest Sittard vindt in 2023 plaats van vrijdag 13 t/m woensdag 18 oktober. Het is het grootste Oktoberfest van Nederland.

Naast het Oktoberfeest is er op de Schootsvelden (het festivalterrein) een grote spectaculaire Oktoberfeestkermis te zien, met een grote Duitse Biergarten en iedere dag live-muziek. Ook de Sittardse binnenstad is aangekleed in Oktoberfest-stijl en er staan verschillende kermisattracties verspreid door het centrum van Sittard opgesteld. De hele stad feest dus mee!

Line-up Oktoberfest Sittard 2023

Grote publiekstrekkers van het Oktoberfeest Sittard zijn dit jaar onder andere Brings, Mountain Crew, Die Draufgänger, Dieter Koblenz, maar ook Alpenfever, Wir Sind Spitze, DJ Dirndl, Die Cramer Almdudler, Katja Henz en Nomi Stern. Daarnaast treden er nog veel meer top-artiesten op. Het is het duurste Oktoberfeest Sittard ooit.

Paviljoens

Bezoekers kunnen genieten van programma’s in verschillende paviljoens zoals het Brand Weizen en Boels Rental Paviljoen, evenals de Zuidlease Almhütte waar Duitse en Oostenrijkse gerechten geserveerd worden. Ook is het Brauhaus Brand, een paviljoen met Duitse uitstraling, weer terug. Daarnaast kun je je ook prima vermaken op het festivalterrein met leuke kraampjes en winkels.

Thema-avonden

Oktoberfeest Sittard trapt op vrijdag 13 oktober af met Jetzt Geht’s Los. Ook kun je die avond in het Brauhaus Brand terecht voor een traditionele Oktoberfestavond. Deze avond brengen Musikatzen, de Philharmoniker en een mysterie-act een ode aan de blaasmuziek, in de vorm van muziek van nu in een traditioneel jasje.

Andere thema-avonden zijn de 90’s party, Kölsche Abend, Rosa Montag en Rimpelpop (voor de ouderen) en SimmeSaame (voor mensen met een beperking). Maar, dit is slechts een greep uit alle thema-avonden.

Ticketverkoop Oktoberfeest Sittard

Wil je ook naar Oktoberfeest Sittard gaan? Goed plan! Ook als “buitenstaander” ben je van harte welkom om dit prachtige oktoberfeest te ervaren. Tickets zijn inmiddels verkrijgbaar via de website van Oktoberfeest Sittard. Daar is ook het volledige programma per dag te bekijken.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.