Oktoberfest Alkmaar

Oktoberfeest 2017
Evenementen

Oktoberfest Alkmaar 2021

Oktoberfest Alkmaar vindt in 2021 plaats op 1 en 2 oktober op de Paardenmarkt in Alkmaar. De nieuwe organisatie kan niet wachten je een volledig verzorgde avond inclusief eten, muziek, entertainment, verassingen én tafelservice te bezorgen.

Genieten aan een biertafel

Oktoberfest Alkmaar hanteert een ‘table service’-beleid. Je bestelt een ticket voor een tafel voor 8 personen: vrienden, collega’s of familie. Iedereen is welkom!

Jouw tafel krijgt vervolgens een schöne dame of herr toegewezen die ervoor zorgt dat jullie helemaal niets tekort komen. Het ticket is dus inclusief diner, hapjes, muziek en entertainment. De line-up bestaat o.a. uit Otto Wunderbar, HossaHossaHossa en dj Chris Deluxe. Op de site vind je de complete, supertolle line-up.

Tickets kaufen

Tickets zijn verkrijgbaar in 3 verschillende rangen, GOLD, SILVER & BRONZE. Met GOLD zit je het dichtst bij het podium, met BRONZE het dichtst bij de bar. Maar nooit getreurd: bier wordt gebracht, zoals het hoort op het Oktoberfest 😉

Drankmunten kunnen online of ter plekke gekocht worden. Er is helaas geen losse ticketverkoop en er zijn geen staanplaatsen.

Outfit Oktoberfest Alkmaar

Let op: de kledingverkoop voor Oktoberfest Alkmaar is inmiddels gestopt. Voor beschikbaarheid van koop- of huurkleding even mailen naar info@oktoberfestfan.nl.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.