Oktoberfeest Den Helder

Trommel jouw Gunther und Heidi-vrienden op voor een sehr tolle Party!

Oktoberfest Munchen goekdoop
Evenementen

Oktoberfeest Den Helder: 20 oktober 2018

Op zaterdag 20 oktober 2018 wordt door vier Helderse ondernemers het eerste Oktoberfeest 2.0 in Quelderduijn aan de Schootenweg 2 te Den Helder georganiseerd. Sport- en evenementencomplex Quelderduijn wordt omgetoverd tot een waar Oktoberfeestfestijn. De titel 2.0 komt niet uit het niets: het viertal organisatoren heeft het feest 2.0 genoemd vanwege de muzikale omlijsting, die anders is dan het gemiddelde oktoberfeest. Trommel jouw Gunther und Heidi’s op voor een avondje Hollands-Duits vertier in Quelderduijn.

Hollands-Duits vertier met een top line-up

De artiesten die 20 oktober hun opwachting maken zijn o.a. de De Gebroeders Ko (Schatje mag ik je foto), Stef Ekkel (Liever te dik in de kist), John de Bever (Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht), en De Party Squad (We rampeneren op die Beat)! Verder zullen, naast feest-DJ Jordy, er nog andere lokale artiesten en dj’s die het feest “komplett machen”.

Essen, trinken und kleidung

Naast de bierpullen vlol liters bier worden er ook wijn, rosé en andere drankjes geserveerd.  Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd o.a. de braadworsten en Pretzels zullen niet ontbreken om het oktoberfeest 2.0 compleet te maken.

De organisatie ziet natuurlijk graag dat de bezoekers zich in Lederhosen en Dirndl’s hijsen, maar 2.0 nodigt ook uit om je geheel anders te kleden. Op zoek naar een outfit? Ga dan eens kijken bij Kitty’s Heksenketel in winkelcentrum de Schooten.

Info & tickets

Het oktoberfeest 2.0 is toegankelijk vanaf 18 jaar. Kaarten zijn online beschikbaar en bij Bodyfit, Boerenverdriet, Bruna de Schooten en Julianadorp, en Hachi Lounge. Deze kosten € 20,-.

Bij een groepsticket van 10 personen (alleen online verkrijgbaar) heb je een gratis biertafel tot je beschikking.