Oktoberfest Schiedam

De tweede editie op een prachtige, unieke locatie

Oktoberfest Schiedam
Evenementen

Oktoberfest Schiedam 2018: uniek Oktoberfest in de kerk

Op 26 oktober 2018 vindt het Oktoberfest in Schiedam voor de eerste tweede plaats in de Grote of Sint Janskerk in het centrum van Schiedam, een prachtige, unieke locatie.

Het feest begint rustig met heerlijk gevulde borden en gezellige Duitse muziek. Vervolgens zal Stimmung mit der Peter de boel op stelten zetten met diverse gasten. Der Peter brengt het Duitse repertoire als geen ander en laat bezoekers meezingen met Duitse Schlagers als ‘Du’, ‘Festival der Liebe’, ‘Heidi’ en andere daverende hits. Ook worden er onder leiding van hem leuke spellen gedaan als spijkerslaan, boomzagen en spijkerbroekhangen, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Ook treden niemand minder dan Jo Lahoya en Otto Wunderbar op.

oktoberfest schiedamOktoberfest Schiedam

De inwendige mens

Ook is Oktoberfest Schiedam de inwendige mens niet vergeten. De Duitse foodcorner zal geheel onder leiding zal staan van een beroemde kok Martin Strik. Dorst? We tappen Veltins en voor onze echte Duitse fijnproevers Grevensteiner. Liever wijn dan bier? Dan is er de keuze uit zoete of droge witte wijn, maar uiteraard wordt er ook frisdrank geschonken.

Tickets en meer informatie:

Een biertafel boek je inclusief 1 vaatje bier en een volledige Duitse maaltijd. De kosten hiervoor zijn € 395,- voor 8 personen. Een statafel inclusief 1 vaatje bier en een volledige Duitse maaltijd kost € 275,-.

Voor € 19,50 koop je een los ticket. Het feest werkt voor de kleding samen met Stripes Jeansstore in Schiedam. Een leuke actie volgt nog, dus houd de site van het evenement in de gaten. Check: http://oktoberfestschiedam.com/ of bekijk de Facebookpagina.

Aftermovie 2017:

Jetzt geht’s looooos!