Oktoberfest Schiedam

De eerste editie op een prachtige, unieke locatie

Oktoberfest Schiedam
Evenementen

Eerste Nederlandse Oktoberfest in de kerk

Op 20 oktober vindt het Oktoberfest in Schiedam voor de eerste keer plaats, in de Grote of Sint Janskerk in het centrum van Schiedam, een prachtige, unieke locatie.

Een spectaculaire line-up

Het feest begint rustig met Stimmung mit der Peter. Der Peter brengt het Duitse repertoire als geen ander en laat bezoekers meezingen met Duitse Schlagers als ‘Du’, ‘Festival der Liebe’, ‘Heidi’ en andere daverende hits. Ook worden er onder leiding van hem leuke spellen gedaan als spijkerslaan, boomzagen en spijkerbroekhangen, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Na hem komt Dennie Christian optreden. Speciaal voor Oktoberfest Schiedam maakt hij er een geweldig meezingfeest van, waarin al zijn bekende nummers voorbijkomen. Tot slot maakt dj Timmie Tirol, de kleinste dj van Europa, het publiek helemaal gek. Hij verschijnt in de speciaal voor hem ontworpen “Timtower”; een torentje compleet met draaitafels en verlichting.

De inwendige mens

Ook is Oktoberfest Schiedam de inwendige mens niet vergeten. De Duitse foodcorner zal geheel onder leiding zal staan van een beroemde kok. Dorst? We tappen Veltins en voor onze echte Duitse fijnproevers Grevensteiner. Liever wijn dan bier? Dan is er de keuze uit zoete of droge witte wijn, maar uiteraard wordt er ook frisdrank geschonken.

Tickets

Een biertafel boek je inclusief 2 vaatjes bier of een vaatje bier en een doos wijn. De kosten hiervoor zijn € 400,- voor 8 personen. Voor € 30,- koop je een los ticket. Het feest werkt voor de kleding samen met Stripes Jeansstore in Schiedam. Een leuke actie volgt nog, dus houd de site van het evenement in de gaten. Check: http://oktoberfestschiedam.com/ of bekijk de Facebookpagina.

Jetzt geht’s los!