Oktoberfest Valkenswaard

Jetzt geht es richtig los!

oktoberfest valkenswaard
Evenementen

Oktoberfest Valkenswaard

Oktoberfest Valkenswaard vindt plaats op 29 september 2018 in Sporthal de Belleman. Sporthal de Belleman wordt omgetoverd tot een heuse Oktoberfest-hal met een fantastisch podium, houten banken, biertafels, Beierse decoratie en uiteraard zullen de bierpullen (en het bier voor daarin ;)) ook niet ontbreken.

Top-programmering

Naast de bekende Flügel Dj van Roooy heeft de organisatie, cv Halluf Elluf, met Richtig Rex, Wiesnhammer en Dennie Christian, tópartiesten kunnen contracteren die niet meer uit Oktoberfestland weg te denken zijn. Mocht je nu nog niet overtuigd zijn: het gaat een ware happening worden dus zorg dat je erbij bent. Jetzt geht es richtig los!

Tickets en meer informatie

Je kunt kiezen uit zitplaatsen, hangbarren of zwerfplaatsen met daartussenin statafels. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar à  € 15 per persoon. (kassaverkoop € 20.) Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail  naar oktoberfest@hallufelluf.nl en vermeld daarbij het aantal  kaarten, je telefoonnummer en de keuze voor plaats. Check ook de website van cv Halluf Elluf voor de laatste informatie.