Traditionelles Oktoberfest Den Bosch

Een traditioneler Oktoberfest vind je niet!

Den Bosch Oktoberfest
Evenementen

Dit Oktoberfest gaat helaas niet door (update 15-9-2017)

Van 29 september tot 1 oktober vindt het eerste Traditionelles Oktoberfest plaats in (de gemeente) Den Bosch en wel in een prachtige, grote, overdekte zaal met de traditionele Oktoberfest-uitstraling.

Het feest is origineel en authentiek in alle opzichten: er is Egerländer en Böhmische muziek, er komen bekende schlagers voorbij, maar bovenal is er veel Stimmung en heerst er een Bayerische sfeer. Het Traditionelles Oktoberfest rekent erop, dat gasten ook állemaal in de passende Lederhosen en Dirndl zullen komen. De gasten zullen een gezellige muzikale avond gepresenteerd krijgen met de ene verrassing na de andere. Onder andere GAAAS en die Powerhosen zullen zorgen voor muzikale omlijsting.

Om in de stemming te komen bij aankomst is er een gezellig buitenterras. Eigen vervoer kan natuurlijk, er is voldoende gratis parkeerplaats, maar het treinstation Rosmalen is op loopafstand en we hebben speciale afspraken met een taxibedrijf.

Voor dit nieuwe evenement geldt een all-inclusive concept: je kunt een mooie staanplaats aan een bierton reserveren of een biertafel, inclusief eten en onbeperkt drinken. Voor zondag zijn losse tickets te koop. Voor deze eerste editie is er plek voor slechts 500 gasten per avond ontvangen, dus bestel je kaarten op tijd via de website van het evenement.