9 July 2020

Bierkrat-rugzag gespot in Bayern

Gespot in en om Munchen, de bierkrat-rugzak “TragerlTragerl”. Hij is al een tijdje op de markt, maar wij hadden nog niet eerder gehoord van dit systeem. Ideaal nu we deze zomer meer op pad gaan in eigen land?

Wie sleept de krat bier mee de camping op? Wie haalt er even gauw een kratje bier bij de supermarkt? Wie brengt er even gauw een biertje mee naar het park? Het onhandig vinden om een zware krat mee te slepen is geen excuus meer volgens Lea Lauxen en Markus Geppert, uitvinders van de TragerlTragerl.

Een makkelijk opvouwbaar systeem

Het “gordelsysteem” kan worden gebruikt om een ​​bierkrat als rugzak te dragen. “Je hebt je handen vrij en je kunt een biertje drinken of bijvoorbeeld een paraplu dragen”, zegt Lea. Zelfs slanke dragers slagen erin de krat te dragen – althans, voor kortere afstanden.

De TragerlTragerl kan met slechts vier klikken op elke standaard krat worden bevestigd. Zo wordt een krat bier in minder dan een minuut een rugzak. Draag je hem niet? Dan kan de bierkrat-rugzak worden opgerold tot een handige rol.

Wil je de bierkrat-rugzak kopen?

Ben je overtuigd en wil je de bierkrat-rugzak kopen? De TragerlTragerl kost 19,99 en is te verkrijgen via Amazon.de (zoek op TragerlTragerl).

bierkratrugzak kopen

Headerfoto: Facebook TragerlTragerl

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.