6 april 2018

Helene Fischer GelreDome: staanplaatsen en VIP-tickets binnen no time uitverkocht

De staanplaatsen en VIP-tickets voor het concert dat popster Helene Fischer op zaterdag 15 september 2018 geeft in het GelreDome, waren vanochtend binnen no time stijf uitverkocht. Drie kwartier na de start van de verkoop, waren ook alle zitplaatsen uitverkocht.

Eerder verzamelden wij via een poll op onze FB-pagina 29.000 stemmen voor een concert van Helene Fischer in Nederland. Dat leidde tot een concert van Fischer in Nederland, veel laaiend enthousiaste reacties en nu al veel media-aandacht.

Wachtlijst

Donderdag startte de pre-sale al via Ticketmaster.nl en Eventim.de. Vandaag om 10.00 u. startte de reguliere sale. De VIP-tickets en staanplaatsen waren binnen no-time uiverkocht. Drie kwartier daarna waren alle tickets uitverkocht. Greenhouse Talent NL meldt dat er een wachtlijst is aangemaakt: “Het kan zijn dat er in de aanloop naar het concert nog plaatsen vrijvallen, bijvoorbeeld als meer duidelijk wordt over de productie. De mensen op de wachtlijst krijgen daar dan een e-mail over.” Het ziet er vooralsnog niet naar uit dat er een tweede concert aan de reeks wordt toegevoegd.

Geen ticket kunnen bemachtigen?

Schrijf je in op de wachtlijst. Let goed op bij het aankopen van een “tweedehands ticket”. Houd het event op onze FB-pagina in de gaten voor tips van fans en bekijk ook officieel doorverkoop-kanaal Ticketswap.

Credits foto: Kai Maser / Heimat2050.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.