Gepersonaliseerde shotjes met een eigen logo kopen?

Je ziet ze al een tijdje op festivals, (oktober)feesten en privéfeesten: gepersonaliseerde shotjes/schnaps.

Deze custom shots met je eigen etiket geven een unieke beleving en uitstraling mee aan jouw feest. Kies je eigen smaak, kleur en lever jouw eigen etiket aan met daarop jouw logo, foto of een ander ontwerp.

Shots met eigen logo: de voordelen

Kies je voor gepersonaliseerde shotjes? Daar doe je zeker goed aan. Vergeleken met een A-merk behoud je namelijk dezelfde kwaliteit en uitstraling. Bekijk hier meer voordelen van shotjes met jouw eigen logo:

  • In petflesje of reageerbuisje mét eigen etiket;
  • In samenwerking met een gerennommeerde dranken-leverancier;
  • Even lekker (zelfs lekkerder) dan bepaalde A-merken;
  • Verkrijgbaar in álle smaken: (o.a. Zure appel, Blue Curacao, Dropshot, Kers/Framboos, Jagerbomb, Copacabana Ananas en Oranje-shotje standaard op voorraad);
  • Stukprijs goedkoper dan A-merken;
  • Een leuke verrassing en aandenken voor je bezoekers;
  • Gratis proefflesjes thuisgestuurd;
  • Ruime ervaring in het adviseren over en leveren van gepersonaliseerde shots, o.a. aan diverse grote Oktoberfeesten.

Onderstaande foto geeft een indicatie van de mogelijkheden van shots met een eigen logo/afbeelding. Let op, het betreft hier Oktoberfest-shots, maar uiteraard kun je ze laten maken voor elk feest/festival en elke gewenste branding/uitstraling meegeven.

gepersonaliseerde shots kopen

Waarom custom shots bij ons bestellen?

Wil je shotjes bestellen, dan is het fijn als je kunt conceptdenken. Het idee om shotjes te maken is natuurlijk hartstikke gaaf, maar het is liefst ook een invulling van jouw concept.

Een concept is een gedachte of kapstok waar bepaalde (marketing)uitingen of -campagnes onder kunnen hangen. Wij zorgen er letterlijk voor dat jouw shotjes géén “single shot” hoeven te worden, als je er grootste plannen mee hebt. Onze marketing- en contentspecialisten denken daarover graag gratis met je mee.

Welke smaak of kleur shotje moet je kiezen?

Los van of je er grootse plannen mee hebt, is de meest belangrijke vraag altijd: welke kleur  of smaak moet ik kiezen? Wij vragen dan graag naar het doel van je shotje en jouw branding. Moet het shotje iets krachtigs, mysterieus of juist populairs uitstralen?

Moet het bij je brand passen of wil je juist een andere toon zetten? Op basis van jouw (organisatie)doelen geven wij altijd een passend advies.

Wie bestellen er shotjes met een eigen logo?

Shotjes met een eigen logo worden veelal besteld door sportclubs, bedrijven, carnavalsverenigingen, horecagelegenheden, oktoberfeesten, events, particulieren die iets speciaals te vieren hebben, etc.

Custom shotjes met je eigen logo proeven en/of bestellen?

Wil je ook gepersonaliseerde shotjes bestellen? Wij hebben geruime ervaring met allerlei feesten en vertellen je graag meer over de smaken, levertijden, prijzen en mogelijkheden voor het drukken van jouw eigen etiket.

Ein Prosit!

Neem contact op  

 

 

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING