3 September 2020

Happy Socks Bavaria Edition: vier Oktoberfest met vrolijke sokken

Het merk Happy Socks, bekend van kwaliteitssokken met vrolijke prints, komt ook dit jaar weer met een Bavaria Edition. Uiteraard kon team Oktoberfestfan.nl niet om het “testen” van deze sokken heen. Check!

Het hippe sokkenmerk Happy Socks houdt, net als wij, van de Bayerische cultuur en gemütlichkeit en daarom kwamen zij op het idee óók een Happy Socks Bavarian Edition te ontwerpen.

Zoals de meeste Happy Socks zijn deze los verkrijgbaar, maar óók in de vorm van een toffe giftbox. Benieuwd waarom wij fan zijn? Check onze bevindingen?

Bavarian Ducks, Pretzels und Wurst

De sokken zijn voorzien van vrolijke, maar originele Bayerische patronen. In de 2-pack vind je leuke zwarte sokken met de bekende Bavarian Ducks (met kekke Oktoberfest-hoedjes) en blauwe sokken met allerlei heerlijke biertjes (ook wel de “Beer Dudes Sokken”).

In de 3-pack giftbox vind je zwarte sokken met Pretzels en Wurst daarop en uiteraard kunnen ook sokken met een patroon van de Beierse vlag niet ontbreken. Ook de Beer Dudes Sokken vind je weer terug in deze giftbox. Lijkt er al wat happy’s voor jou tussen te zitten, als los paar of in een box?

Happy Socks Oktoberfest

Houd Oktoberfest 2020 in ere met Happy Socks

Niet onbelangrijk; los van het leuke patroon zitten de sokken als gegoten en blijven ze ook na wassen erg mooi. Ze gaan niet lubberen en blijven mooi aansluiten om onze voetjes. Preciés wat je mag verwachten van Happy Socks dus. Daarnaast moeten we eerlijk toegeven dat ook het doosje erg leuk is om te bewaren of te gebruiken.

Oktoberfest of niet: wij houden Oktoberfest 2020 graag in ere door deze sokken zu Hause of onderweg te dragen. Du auch?

Bestellen?

Bestellen voor jezelf of cadeau doen aan een Oktoberfestfan? Doen! De sokken zijn los te bestellen (€ 9,95) of in een 2-pack of 3-pack giftbox via Bol.com.

Winnen?

Wij willen jou, als Oktoberfestfan, graag blij maken met een vrolijk paar Happy Socks. Like onze post op Facebook en vertel ons waarom jij het Oktoberfest dit jaar gaat missen. Degene met de leukste/mooiste reden, wint een 3-pack sokken.

Ein Prosit. Een fijn najaar toegewenst met warme voetjes!

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.