31 juli 2023

Helene Fischer tijdens Oktoberfest in München

Helene Fischer treedt tijdens Oktoberfest München op in de Olympiahalle in München. De concerten vinden plaats op 25, 26, 27, 29 en 30 september. Wat ons betreft een ideale gelegenheid voor een stedentripje München.

Superster Helene Fischer treedt tijdens Oktoberfest München 2023, van zaterdag 16 september t/m dinsdag 3 oktober, op in de Olympiahallen in München. Maar liefst vijf keer, namelijk van 25 t/m 27 september en 29 + 30 september, kunnen bezoekers genieten van haar wervelende show in samenwerking met Cirque du Soleil.

Pre-party op de Wiesn

Omdat het Oktoberfest in München, het grootste volksfeest ter wereld, niet alleen in de weekenden plaatsvindt, kunnen concertgangers voor het concert prima een bezoekje brengen aan de Wiesn, het Oktoberfest-terrein. Uiteraard zijn het Oktoberfest en het concert van Helene Fischer ook perfect te combineren met een stedentrip München.

Bayern München op het Oktoberfest

Wil je ook nog een wedstrijd van Bayern München bezoeken tijdens het Oktoberfest? Op 23 september speelt het team thuis in de prachtige Allianz Arena. Ook is het leuk naar een wedstrijd van 1860 München te gaan. Zij spelen op 30 september thuis. Traditiegetrouw brengt het voetbalteam van Bayern München trouwens ook ieder jaar een bezoekje aan het Oktoberfest, namelijk aan de tent ‘Käfer´s Wiesn-Schänke’, waar zij bier drinken van hun sponsor Paulaner. Paulaner host ook één van de grote biertenten.

Tickets voor Oktoberfest München

Momenteel (31 juli 2023), zijn er via Eventim.de nog voldoende tickets beschikbaar voor de show van Helene Fischer in de Olympiahalle in München.

Wil je ook nog gereserveerde biertafeltickets voor München scoren? Neem dan contact op via ons contactformulier en vink aan ‘Oktoberfest München bezoeken’. We koppelen je dan meteen met onze expert. Ein Prosit!

Neem contact op  

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.