21 July 2020

Oktoberfest München “vervangen” door Sommer in der Stadt

Na de annulering van Oktoberfest Munchen zagen veel standhouders en kermisexploitanten hun omzet in gevaar komen. De stad Munchen stelde daarom een concept samen: Sommmer in der Stadt, dat plaatsvindt tussen 24 juli en 4 oktober.

Tijdens Sommer in der Stadt staan restaurantjes, biergartens, culturele podia, sportactiviteiten en kermisattracties verspreid over de stad opgesteld in verschillende stadsdelen.

Attracties beslaan normaalgesproken een belangrijk gedeelte van het Oktoberfest-terrein in Munchen. De kermis op het Oktoberfest is dan ook één van de grootste van Europa.

Olympiapark

Het Olympiapark is de hotspot van Sommer in der Stadt. In het Olympiapark staan de meeste attracties opgesteld, evenals de witbier-biergarten. Ook op de Theresienwiese, waar normaal het Oktoberfest plaatsvindt, kun je je vermaken.

Lees hier meer over Sommer in der Stadt.

Stedentrip München

Uiteraard komt dit alternatief niet in de buurt van het Oktoberfest (en ook vindt het niet plaats tijdens de normale Oktoberfest-periode), maar wij zijn ervan overtuigd dat de sfeer, zoals altijd in Munchen, goed zal zijn.

Overweeg je te gaan? Bekijk dan ook eens onze pagina stedentrip München.

Bezoek je Sommer in der Stadt?

Ben je in München? Wij vinden het TOLL als je wat foto’s/video’s van Sommer in der Stadt met ons zou willen delen. Dat kan via een prive-berichtje op de Oktoberfestfan-Facebookpagina. Viel spaas!

Ein Prosit,

Team Oktoberfestfan.nl

 

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.