9 februari 2024

De winnende Oktoberfest-poster is bekend

Vanaf januari konden Oktoberfestfans weer op hun favoriete poster voor Oktoberfest München 2024 stemmen. Voor de wedstrijd konden designers en creatievelingen ontwerpen indienen. Op de posters die de voorselectie doorgekomen waren, kon gestemd worden.

De posterwedstrijd wordt ieder jaar uitgeschreven. Ook fans konden meestemmen door een account aan te maken op de website en vervolgens één of meerdere favoriete posters te liken. Stemmen kon via de website van de stad München.

Winnende Wiesn-poster 2024

Inmiddels is de winnende poster van Annika Mittelmeier bekendgemaakt. Ze behaalde een overgrote meerderheid van de stemmen. Op de poster is een vrolijk lachend Münchner Kindl (kind van München) te zien: de Münchner Kindl is de mascotte van de stad München.

Wiesn-chef Clemens Baumgärtner zegt er het volgende over: “Het winnende ontwerp belichaamt de traditie en moderniteit van het Oktoberfest, straalt onvoorwaardelijke levensvreugde uit en is tegelijkertijd een uitnodiging aan de hele wereld om het Oktoberfest met ons te vieren, hier in München. De afbeelding van het vrolijke Münchner Kindl, creëert een grote, internationaal begrijpelijke reclameboodschap voor de stad. Ook is het een geschikt beeld voor merchandise.”

Winnende poster Oktoberfest München 2024

Winnende poster 2024 (Bron: Muenchen.de)

Oktoberfest München bezoeken?

Oktoberfest München 2024 vindt plaats van zaterdag 21 september t/m zondag 6 oktober. Benieuwd naar de mogelijkheden voor gereserveerde biertafels en afterparty’s? Vul het contactformulier in en vink ‘Oktoberfest München bezoeken’ aan. Je wordt dan direct gekoppeld met onze expert in München. Ein Prosit!

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.