30 April 2020

IlseDeLange vanaf 5 mei in ‘Sing Meinen Song’ in Zuid-Afrika

Vanaf 5 mei zendt de Duitse tv-zender VOX het zevende seizoen uit van ‘Sing Meinen Song’, dat we in Nederland ook wel kennen als ‘Beste Zangers’. Ook Ilse DeLange doet mee aan dit seizoen en de verwachtingen zijn hooggespannen.

Het zevende seizoen van Sing Meinen Song wordt gepresenteerd door zanger Michael Patrick Kelly, die in 2017 zelf als zanger meedeed. Het is opgenomen in Zuid-Afrika. Ook Ilse DeLange, die ze in Duitsland vooral kennen als “Ilse van de Common Linnets”, doet mee.

Ilse DeLange in aflevering 3 van Sing Meinen Song

Naast Ilse DeLange doen popster Max Giesinger, rapper MoTrip, Jan Plewka (Selig), Nico Santos (singer/songwriter) en zangeres LEA mee. In Beste Zangers staat er afwisselend één van de zangers die deelnemen op de voorgrond.

Op 19 mei is het de beurt aan Ilse DeLange. Dan wordt zij toegezongen door haar Duitse collega’s. Wie er centraal staat in de andere afleveringen zie je hier:

Naast deze afleveringen staan er nog een aantal bonus-afleveringen met duetten en verrassingen op het programma.

Sing Meinem Song: kun je niet wachten?

Op TVNOW kun je alvast vooruitkijken. De reguliere uitzending is vanaf 5 mei iedere dinsdag om 201.5 uur te zien op VOX.de. Wij zijn uiteraard FAN van Duitse muziek (zoals Helene Fischer) en Oktoberfest-muziek en willen onze muziek-kennis graag verbreden. Daarom zitten wíj in ieder geval voor de buis dinsdag. Du auch?

PS Heb je problemen met het ontvangen van Duitse tv in Nederland? Dat kan kloppen. Meestal kun je dit oplossen met een VPN-verbinding. Meer informatie daarover vind je in dit handige artikel.

Ein Prosit!

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.