26 May 2020

Feest organiseren in Corona tijd? Een Oktoberfest-thema biedt uitkomst

Wil je een feest organiseren in Corona tijd? Gelukkig is er vanaf 1 juni al meer mogelijk dan eerder dit jaar, mits iedereen 1.5 m afstand houdt en er aan RIVM-richtlijnen voldaan wordt. Een bijeenkomst/samenkomst in Oktoberfest-stijl kan uitkomst bieden.

Noot: het woord feest gebruiken we hier in de context van samenkomst/bijeenkomst.

Naast de versoepeling voor bijeenkomsten tot 30 mensen ovanaf 1 juni 2020,  is er ook uitzicht op een versoepeling per 1 juli 2020 naar max. 100 personen.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we nu massaal feesten moeten gaan organiseren met z’n allen, maar het is wél fijn dat we binnen de beperkingen nu verder kunnen kijken naar de mogelijkheden voor veilige samenkomsten, bijeenkomsten en terrassen.

feest organiseren corona 

Biertafels; van nature 1.5 m afstand

Al eerder schreven we dat biertafels een ideale ‘Corona-opstelling’ zijn, omdat het perfect mogelijk is 1.5 afstand te houden tussen bijvoorbeeld 2 duo’s aan 1 tafel of tussen 2 tafels in.

Ook in het algemeen is het een sfeervolle opstelling die gemakkelijk op te zetten is. Voeg daar een looproute aan toe en je zit safe.

biergarten

Feest organiseren in Oktoberfest-sfeer

Als je dan toch de biertafels al hebt staan, hoef je nog maar weinig te doen om er een Oktoberfest-thema-bijeenkomst van te maken. Huur pullen, versiering, een Oktoberfest-foodtruck, bestel schnaps en je hebt een heuse Oktoberfest-bijeenkomst, samenkomst of terras.

Muziek verbindt

Ook bieden artiestenbureaus de mogelijkheid een artiest te boeken die in een intieme(re) setting optreedt dan normaal. Tegen minder kosten en met een aangepaste set(list). Huur een Oktoberfest dj, band of artiest om de sfeer van je bijeenkomst compleet te maken.

Meer weten?

Het Oktoberfest is onze passie en ook kleinschalig is er ontzettend veel mogelijk. Neem contact met ons op en we vertellen je graag over de mogelijkheden.

Noot: we willen duidelijk aangeven dat we niet willen dat je onveilig gaat feesten en je dus niet aan de richtlijnen van de overheid/het RIVM houdt. We willen alleen samenkomsten/bijeenkomsten tot 30/100 personen nét iets leuker kleuren en daarvoor leuke ideeën opperen.

Ein Prosit!

Team Oktoberfestfan

Neem contact op   bel of App met 06-10397766

 

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.