21 April 2018

Oktoberfeest Sittard 2018: programma bekend en kaartverkoop van start

Het grootste Oktoberfeest van Nederland, Oktoberfeest Sittard, vindt dit jaar voor de veertiende keer plaats. Het feest barst los in de herfstvakantie, van 12 t/m 17 oktober 2018. Het “grootste najaarsfeest van het Zuiden”, wordt weer een waanzinnige editie met veel nieuwe ontwikkelingen.

Gisteren werd het programma bekendgemaakt. Verdeeld over vier feestpaviljoens treden dit jaar meer dan 100 nationale- en internationale topartiesten op. Grote publiekstrekkers zijn dit jaar: Voxxclub, Falco – The Show, Vlado Kumpan, Sumpfkröten, Räuber, Bläck Fööss, Brings, Anna-Maria Zimmermann, Spider Murphy Gang, Powerkryner, Funky Marys, Guildo Horn & die Orthopädischen Strümpfe, Münchner Zwietract, Zillertaler Mander, maar uiteraard is er nog veel meer te zien en te beleven!

Oktoberfeest Sittard 2018

Oktoberfeest Sittard 2018 vindt plaats op de oude schootsvelden aan de rand van het centrum. Binnen een mum van tijd ben je in het oude historische centrum, waar in veel gezellige kroegjes ook het Oktoberfest gevierd wordt. Vanaf het NS-station ben je binnen 10 minuten op het terrein. Op het Oktoberfest in Sittard vind je vier grote paviljoens (Connect Stube, Brand Weizen, Brand Brauhaus en Boels Rental), biergartens, een heuse Oktoberfest-kermis, parades en er is ieder jaar een miss Oktoberfest.

Het programma, een combinatie van moderne en traditionele Oktoberfest-muziek is geschikt voor jong en oud. Iedereen loopt rond in mooie Trachtenkleding: traditionele Lederhosen en Dirndls van goede kwaliteit. Je kunt arrangementen boeken (plek aan een biertafel, Oktoberfest-eten en drinken all inclusive) of losse tickets kopen.

Kaartverkoop

Tickets zijn te koop op de website van Oktoberfeest Sittard.

Benieuwd naar de sfeer?

Vorig jaar bezochten we Oktoberfeest Sittard en schreven een sfeerverslag. Dat lees je hier.

 

 

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.