11 March 2021

Oktoberfest organiseren in 2021? Leg alles op tijd vast

Wil je een Oktoberfest organiseren in 2021? Goed plan! De kans dat we weer mogen in oktober is groot. Afstandsregels, vaccinatiepaspoorten of negatieve tests kunnen wat dat betreft de pret niet drukken. Oktoberfeest organiseren? Leg alles op tijd vast.

Eric, horeca-specialist bij Oktoberfestfan vertelt: “We hebben dit jaar geluk, want er vallen maar liefst 5 vrijdagen en 5 zaterdagen in oktober. De meest populaire dagen voor een Oktoberfest natuurlijk.

In onze Oktoberfest-agenda zie je wel al dat er veel feesten tegelijk vallen: Oktoberfest Geerdijk, het Foute Oktoberfest en het grote feest van Dotje’s Skihut hebben allemaal 2 oktober verkozen als datum.

Van plan een Oktoberfest te organiseren? Advies is op tijd zaken vast te leggen, zodat je niet als laatste in de rij aan hoeft te sluiten of misschien wel je belangrijkste Oktoberfest-ingredienten misloopt. Deze, bijvoorbeeld bierpullen huren, zijn namelijk niet onbeperkt beschikbaar.

Let er daarnaast op of jouw doelgroep misschien op dezelfde datum niet ook al een ander mooi feestje bezoekt.

Als je nu al begint met de verkoop van je tickets, heb je bovendien de kans meteen helemaal uit te verkopen, zoals we ook zagen bij Dotje’s Skihut. Iedereen heeft er nu extra veel zin in en dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen”, sluit Eric af.

Sparren over jouw Oktoberfest?

Dat doen we maar al te graag. Wij staan te trappelen jou te helpen bij jouw Oktoberfest. Neem gerust eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op   bel of App met 06-13112023

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.