29 oktober 2017

Oktoberfest 2017: Servus!

Het zit er weer op, oktober 2017. En wát voor een maand was het. Het oktoberfest leeft, niet alleen bij degenen die het Oktoberfest bezochten. Afgelopen maand zijn we benaderd door verschillende regionale en landelijke media.

Die wilden álles, maar dan ook echt álles wilde weten over het Oktoberfest. We hebben gezien dat onze input in diverse nieuwsitems is verwerkt en zijn blij met de media-aandacht die verschillende Oktoberfesten (dik verdiend!) hebben gekregen.

Niet voor niets. Eerder meldden we al dat er dit jaar zo’n 200 feesten georganiseerd werden in Nederland. Van diverse connecties in “Oktoberfestland” hebben we mogen vernemen dat zij een ontzettend goed seizoen hebben gedraaid. Te laat met de aanschaf of huur van Oktoberfest-gerelateerde zaken, het boeken van Oktoberfest-artiesten, het bestellen van Pretzels etc.? Wees er volgend jaar op tijd bij.

Oktoberfest 2018

Op dus naar het oktoberfest 2018, maar ook op naar nog een aantal Oktoberfesten/bierfesten in november en alle andere Tirolerfeestjes, Duitse themafeesten en carnavalsparty’s die nog gaan plaatsvinden in Duitse sferen. Een prima overbrugging tot 22 september, want dan gaat het Oktoberfest weer van start in Munchen. Het grootste bier- en volksfeest ter wereld is voor velen nog steeds een bucketlist-item en voor anderen zelfs een terugkerend fenomeen, waar ze verslaafd aan zijn geraakt. Ben jij er in 2018 bij? Wij wel! Neem contact met ons op om alles te weten te komen over het Oktoberfest in Munchen.

Foto’s, filmpjes, anekdotes?

Heb je leuke foto’s, filmpjes, verslagen, anekdotes of wil je jouw feest in onze agenda laten zetten? Stuur dan een mail naar onze redactie via info@oktoberfestfan.nl. Ook gedurende het jaar kun je ons berichten, want achter de schermen blijven we uiteraard in Duitse sferen verkeren en treffen we voorbereidingen voor 2018.

Interview Omroep Gelderland

Benieuwd naar (een gedeelde van) het interview met Omroep Gelderland? Check het nieuwsitem van afgelopen zaterdag 28 oktober hieronder: