15 September 2022

Oktoberfestival Breda wordt grootste eendaagse Oktoberfest van de Benelux

Het concept Oktoberfestival, dat zo’n 30.000 bezoekers per jaar trekt, tourt dit jaar door Nederland en strijkt neer in Breda. Een XL-editie, met hoofdact Snollebollekes, belooft het grootste eendaagse Oktoberfest van de Benelux te worden.

Oktoberfestival veroverde eerder al België met festivals in Herentals, Antwerpen, Noorderkempen en Mechelen. “In België hebben we flink geëxperimenteerd met het concept Oktoberfest en de juiste line-up en we zien nu al dat er ook in Nederland veel interesse is”, licht organisator Nick Jorissen toe.

Hij vervolgt: “Als organisatie kennen wij Breda heel goed. Het is een geweldige stad met gastvrije inwoners, die daarom past bij de sfeer en beleving van Oktoberfestival.”

Snollebollekes en Jan Biggel

Het Oktoberfest zoals het Oktoberfest betaamt: in Breepark Breda genieten bezoekers van veel bier, Wurst, Lederhosen, Dirndls, knappe hostesses en live entertainment. De line-up liegt er niet om; op een lange catwalk komen o.a. Snollebollekes, Jan Biggel, het Feestteam, Mathy von Tirol, Oktoberfestival Allstars, Double-U Aus den bergen en dj Godnondeju voorbij.

Eén groot volksfeest met de echte Oktoberfest-sfeer

Het festival biedt voor ieder wat wils: de zaal is opgedeeld in twee zones: een tafelzone met tafels voor 8 personen, waar je bediend wordt. Daarnaast is er een sta-zone, met statafels en biertonnen, waar je zelf je drankjes kunt halen.

Nick Jorissen: “Het feest is door deze opzet geschikt voor alle leeftijdsgroepen en doeleinden: een groep collega’s die een gezellig personeelsuitje wil, een vriendengroep die lekker los wil of ouders aan de biertafel – jeugd aan de bierton: het kan allemaal in Breda.

Het wordt één groot volksfeest met duizenden bezoekers in een prachtige binnenlocatie, net zoals op het oorspronkelijke Oktoberfest. We zijn zelf uiteraard ook in München geweest en weten daarom precies welke sfeer we willen neerzetten.”

Zaterdag 22 oktober in Breepark

Het festival vindt op zaterdag 22 oktober plaats in Breepark en begint om 18.00 uur. Zo kun je eerst lekker wat Oktoberfest-eten bestellen om een goede bodem te leggen. Het feest duurt tot 02.30 uur.

De biertafel-tickets zijn inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog wel sta-tickets beschikbaar: deze kosten 22,50 euro en je kunt ze bestellen via de Facebook-pagina van Oktoberfestival Breda. Ook zijn er nog skybox-tickets beschikbaar.

Vanuit het centrum van Breda rijden er partybussen naar Breepark.

Win 8 tickets voor Oktoberfestival Breda

Heel goed nieuws! Wil jij met je vriendengroep naar Oktoberfestival? Wij mogen 2 x 8 tickets voor Oktoberfestival Breda verloten. Mail redactie@oktoberfestfan.nl en geef aan waarom juist jouw vriendengroep deze tickets zou moeten winnen. Ein Prosit!

PS Meld je ook even aan voor onze nieuwsbrief

 

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.