23 July 2017

“Traditioneel” Oktoberfest geven? Boek Duitse artiesten als Corina Sommer

Sinds een tijdje contracteert Schlagerartiest.nl ook Duitse artiesten. Het boekingskantoor komt daarmee organisaties tegemoet die een traditioneel Duits (oktoberfeest) willen organiseren, zonder een ‘moderne Nederlandse’ of soms ‘foute’ touch. Onder andere de agenda van Corina Sommer loopt behoorlijk vol, zo vertelt Bertie Lukassen van Schlagerartiest.nl. Corina Sommer is solo te boeken of met de tour ‘Schlageralarm’, ‘Corina Sommer en de Lederhosen Rebellen/Alpensterne’ of met de speciale Oktoberfest-tour ‘Lederhosenpower’.

Bertie Lukano van Schlagerartiest.nl vertelt: “Er zijn veel Nederlandse organisatoren die een eigen, moderne draai geven aan een bier- of Oktoberfest, door Nederlandse artiesten te boeken of artiesten die garant staan voor een “foute” Duitse avond. Er zijn echter ook organisaties die het traditioneler aan willen pakken en echt die Duitse, gemoedelijke sfeer naar hier willen halen. Op die vraag spelen wij graag in door ook Duitse artiesten exclusief te contracteren.”

Een geliefde zangeres in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland

Hij vervolgt: “Corina Sommer bijvoorbeeld, is een zeer geliefde zangeres die in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op grote evenementen met zeer prominente Duitstalige schlagerzangers en -zangeressen heeft mogen optreden (o.a. Hein Simons, Cris Roberts, Ben Luca, Norman Lange).” Het repertoire van Corina Sommer bestaat onder andere uit de hits Atemlos , 1000 mal belogen, Die Gefühle haben Schweigepflicht , Wahnsinn, Ein Festival der liebe, Sensationell, Großes Kino, Die Hölle morgen Früh, Mein Herz, Ich gebe dich wieder frei , Ich liebe das Leben, Alarmstufe Rot en vele andere Duitse hits.

Een avondvullend programma met Schlageralarm

De tour Schlageralarm, een avond- of middagvullend programma, toert al jarenlang elke week rond door de regio Nordrhein-Westfalen, van kroeg tot schutterijen en op het zomerfeest van carnavalsverenigingen: overal zijn zij gewilde gasten. Aan de tour doen minimaal 4 Schlagerzangers mee, Corina Sommer and Friends , die samen o.a. schlagers van Helene Fischer, Andrea berg, Udo Jurgens, etc. zingen met de échte Duitse sound . “Soms ontstaan er spontaan nieuwe duetten en als het gezellig is plakken zij er speciaal voor het publiek graag nog een uur aan”, vertelt manager Stefan Sommer.

“Alle gehn auf die Wiesn”

Ook is Corina Sommer te boeken in combinatie met de band ‘De Lederhosen Rebellen’. Een zeer ervaren band, die samen met Corina garant staat voor een perfect bierfest of Oktoberfestavond. Wil je voor een meer betaalbare oplossing gaan? Ook is Corina in combinatie met het zeer ervaren Oktoberfest-duo ‘Alpensterne’ te boeken. Als klap op de vuurpijl is er ook nog een speciaal solo-programma voor Oktoberfeesten en bierfeesten in het leven geroepen met de naam ‘Lederhosenpower’, waarin de “beste Powerhits der Volks und Schlagermusik” voorbij komen. Bekijk ook haar hit “Alle gehn auf die Wiesn“. Voel jij ‘m al, die echte Duitse sfeer? Wij wel! Auf geht’s! Lang leve Duitsland en haar schlagerzangers en – zangeressen.

Boeken of meer info?

Wij zijn je graag vrijblijvend van dienst. Mail info@schlagerartiest.nl of bel + 31 (0) 6 27 37 37 37.

 

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.