14 July 2020

Oktoberfest-snapchatfilters: jezelf als Wurst of in Dirndl

Heb jij snapchat al geïnstalleerd? Als je ook Oktoberfestfan bent, is het zeker een aanrader om de Oktoberfest-gerelateerde snapchat-filters eens te bekijken. Heb je al eens gezien hoe jij eruit ziet als Wurst? 😉 Spaß gegarandeerd!

Via Oktoberfest-snapchatfilters kun je bekijken hoe je eruit ziet als worst, waan je jezelf op de Wiesn, denk je aan bier, kun je bekijken hoe een Oktoberfest-hoedje staat en nog veel meer tolle Sachen!

wurst snapchat

Hoe stel je een Oktoberfest snapchat-filter in?

Installeer Snapchat als je de app nog niet hebt. Via Snapchat kun je foto’s en video’s delen met je contacten. Het leuke is, dat wat jij verzendt maar heel kort zichtbaar blijft voor de ontvanger en meteen weer verdwijnt. Wel heb je de mogelijkheid je creaties op te slaan (pijltje linksonder: downloaden)

Hoe plaats je een Oktoberfest-filter op je gezicht?

Klik in het startscherm op het icoontje rechtsboven (rechthoekig met pijltjes). Draai daarmee de camera om, zodat deze op je gezicht gericht staat. Klik met je vinger op je gezicht. Je ziet dat je gezicht geselecteer wordt.

Klik daarna op het vergrootglas en tik in de zoekbalk bijvoorbeeld eens ‘funny sausage’ of ‘oktoberfeisty’, ‘beer’ of ‘germany’ in. Probeer eens woorden in meerdere talen uit voor meer zoekresultaten. Je kunt (o.a.) het volgende dan naar je vrienden sturen:

Snapchat oktoberfest dirndl oktoberfest ingang snapchat oktoberfest snapchatfilter

Heb jij een leuke filter ontdekt?

Heb jij een leuke Snapchat-filter ontdekt? Laat het ons even weten via een berichtje op Facebook. Met deze ongein in het vizier komen we die zomer zonder festivals wel door 😉

Tjuus!

Team Oktoberfestfan.nl

Neem contact op   bel of App met 06-10397766

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.