Google Reviews van onze klanten

Op deze pagina vind je beoordelingen van onze klanten, geschreven vanaf 1 januari 2023. Voel je uiteraard vrij zelf ook een beoordeling achter te laten. Je kunt dit doen door te Googlen op oktoberfest fan (dus met een spatie ertussen). Je vindt dan ons Google Business Profile waar je een recensie kunt achterlaten.

Pauline Suidgeest
Pauline Suidgeest
2023-11-07
We zijn heel goed geholpen door Maartje van Oktoberfestfan. Onze maten waren niet helemaal standaard, maar met behulp van foto's en overleg kwamen we eruit. Ze dacht geweldig goed mee en stuurde voor de zekerheid 3 lederhosen, zodat er in ieder geval eentje zou passen. Op het oktoberfest waar we waren, hebben we helemaal de show gestolen met de mooie spullen van Oktoberfestfan. Vooral mijn dirndl stak enorm positief af bij alle goedkope feestwinkel-flodderjurkjes en leverde veel complimenten op.
Jerry van der Tas
Jerry van der Tas
2023-10-20
Super goed geholpen door Maartje!
Jacoline de Jong
Jacoline de Jong
2023-10-18
Voor mijn eerste Oktoberfest in München wilde ik graag traditionele jurken huren. Maartje reageerde heel vlot en deelde ook veel informatie over het Oktoberfest zelf zodat wij daar voorbereidt aankwamen.
Romy S
Romy S
2023-09-29
Ontzettend fijne ervaring met Oktoberfest Fan! Fijn contact over het huren van dirndls, er wordt meegedacht over de maten en op de terugweg vanuit Duitsland kan je ze gelijk weer afleveren bij ze! We hebben een heerlijk Oktoberfest gehad!
Marc van Liere
Marc van Liere
2023-07-31
Super fijn hoe het team van oktoberfestfan en Maartje in het bijzonder met onze groep meedenkt, met als absoluut einddoel een onvergetelijke ervaring. Absolute aanrader om met de team samen te werken, hoe groot/klein je groep ook is.
Ralf Coumans
Ralf Coumans
2023-07-21
Aan de late kant met bestellen omdat een andere leverancier zich teruggetrokken had. hele korte lijntjes met een zeer vriendelijk klantcontact. Wat mogelijk is hoor je binnen het uur en wij kunnen spreken van een positieve klantervaring. Ga zo door!!
Jens Deenen
Jens Deenen
2023-05-23
Fijn bedrijf met genoeg mogelijkheden! Complete outfit (lederhosen, blouse en sokken) + huren van pullen voor een vriendengroep besteld en opgehaald. Contact met Maartje verliep soepel en denkt met je mee.
Arden
Arden
2023-03-30
Erg tevreden over de service! De pullen waren een groot succes, de communicatie was prettig en altijd snelle reacties. Ook de prijs viel alles mee, al met al erg positief!
balflear18
balflear18
2023-03-08
Tijdens het carnavalsweekend hadden wij bierpullen nodig. Deze bierpullen hebben wij hier gehuurd. Alles verliep heerlijk soepel. Contact ging heel snel, oktoberfestfan denkt met je mee en geeft tips waar je ook wat aan hebt. De bierpullen zijn gebracht en weer opgehaald, helemaal geweldig. Komen zeker weer hier terug als we weer bierpullen en meer nodig hebben. Onwijs bedankt, CV. De Duinknijnen
Chantal Kannekens
Chantal Kannekens
2023-01-29
Heel fijn bedrijf, deskundig en denken mee Alles is netjes bezorgd en het werd ook weer opgehaald we hoefden dus nergens zelf aan te denken Alles via mail contact maar er werd super snel gereageerd en gehandeld Prima bedrijf zou het echt iedereen aanraden op het vlak van Apres ski thema’s

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING