Biertafels kopen voor jouw Oktoberfest?

Biertafels kopen? Goed idee. Een Oktoberfest is niet compleet zonder biertafels. Het is dé basis-opstelling voor in jouw biertent of biergarten. Natuurlijk kun je ook biertafels huren, maar biertafels kopen is zeker geen slechte investering.

Het Oktoberfeest is een populair thema(feest) voor huisfeestjes, een vrijgezellenfeest, personeelsfeesten, biercantussen, familiedagen en vriendenweekenden.

Wat is een biertafel?

Een biertafel is een (simpele) houten opstelling bestaande uit een houten tafel en 2 bankjes, vaak inklapbaar. Biertafels worden in rijen opgesteld, vaak aan elkaar vast en soms met een blauw-wit tafelkleed erop. Aan een biertafel kunnen zo’n 8 tot 10 personen plaatsnemen.

Stevig genoeg om op te staan

Vaak zit je krap aan een biertafel; maar dát is nou juist de lol van het Oktoberfest. Ook zie je feestvierders naarmate de avond vordert op de bierbanken gaan staan. Een biertafel of het bankje is in principe sterk genoeg om dit gewicht te houden. Wil je biertafels kopen? Houd er dan rekening mee dat het normaal is dat men op deze tafels gaat staan en dat er beschadigingen optreden.

Statafels of biertonnen

Geen ruimte voor biertafels? Dan is een bierton ook een optie. Een bierton is een biervat dat gebruikt wordt als bartafel. Een afwisseling tussen biertonnen en biertafels is natuurlijk ook een mooi gezicht. Als klap op de vuurpijl is het ook mogelijk een biertafel te verlengen tot bier-statafel.

Opstelling in Corona-tijd

Al eerder schreven we dat een biertafel een perfecte opstelling is voor in “Corona-tijd”. Het is makkelijk om afstand te bewaren aan 1 tafel, maar je kunt ook tussen tafels makkelijk en structureel afstand creëren.

Biertafels inklappen, opslaan en transporteren

Biertafels en bierbanken zijn gemakkelijk in te klappen, waardoor deze niet zoveel ruimte innemen. Wil je ze transporteren? Dan kun je ze gemakkelijk transporteren op een transportkar.

Ook overtuigd van biertafels kopen?

Ook overtuigd van biertafels kopen? Wij vertellen je graag meer.

Neem contact op   bel of App met 06-13112023

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!