Verhuur, Verkauf, München

Oktoberfestfan is in 2016 opgericht door Maartje van Kuppevelt en Eric van Duyvenvoorde, die beiden jarenlang vanuit hobby werkzaamheden verrichtten rondom Oktoberfeesten en -reizen.

Hun missie: iedereen fan maken van het mooiste internationale volksfeest ter wereld waar muziek, eten, drinken en cultuur samenkomen. Het wordt inmiddels over de hele wereld georganiseerd en een groot deel van de wereldbevolking heeft een Lederhosen of Dirndl in de kast hangen.

Vanuit hun passie, enthousiasme en kennis is Oktoberfestfan.nl ontstaan. Liefhebbers kunnen via de kanalen van Oktoberfestfan door het jaar heen plezier beleven aan de geweldige sfeer van het (Nederlandse en Belgische) Oktoberfeest.

Een kwalitatief Oktoberfest

Net zoals in de rest van de wereld, worden er ook in Nederland en België steeds meer Oktoberfesten of gelijksoortige themafeesten georganiseerd. Het Oktoberfest is niet zomaar een feest. Het is rijk aan cultuur en traditie en wordt door de Duitsers verdomd goed georganiseerd.

Oktoberfestfan hecht daarom waarde aan samenwerkingen met gerenommeerde partners en kwaliteit. Kwaliteit op het gebied van kleding, muziek, eten, drinken en nog veel meer ingrediënten die nodig zijn voor een memorabel Oktoberfest.

Oktoberfestfan is daarom tevens adviesorgaan voor organisatoren van Oktoberfeesten en andere partijen die zich op Oktoberfest-vlak begeven.

“Seit 7 Jahren”

In 2023 is Oktoberfestfan overgenomen door Maartje van Kuppevelt. Zij zegt daarover: “Ik ben een reisliefhebber en niet voor niets fan van het Oktoberfest. Het wordt wereldwijd georganiseerd en op de grootste feesten in Duitsland ontmoet je letterlijk de héle wereld. Fantastisch! Ik vind dat iedereen deze sfeer eens zou moeten kunnen proeven.”

Vanuit haar passie voor journalistiek en content gaat Oktoberfestfan zich vanaf 2023 nog meer richten op het aanbieden van waardevolle content, samen met kennis van experts, partners en de grootste oktoberfeesten in de Benelux. Nieuw is de Party Community, waar ook fans hun waardevolle tips, tricks, passie en enthousiasme kunnen delen.

Contact met ons enthousiaste team

Wil je meer weten over onze diensten of een interview aanvragen? Neem contact met ons op via de button hieronder.

Neem contact op   

 

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING