Verhuur, Verkauf, München

Oktoberfestfan is in 2016 opgericht door Maartje en Eric, die beiden al jarenlang vanuit hobby werkzaamheden verrichtten rondom Oktoberfeesten en -reizen.

Hun missie: iedereen fan maken van het mooiste internationale volksfeest ter wereld waar muziek, eten, drinken en cultuur samenkomen. Het wordt inmiddels over de hele wereld georganiseerd en niet voor niets heeft een groot deel van de wereldbevolking inmiddels een Lederhosen of Dirndl in de kast hangen 😉

Vanuit hun passie, enthousiasme en kennis is Oktoberfestfan.nl ontstaan. Liefhebbers kunnen via de kanalen van Oktoberfestfan door het jaar heen plezier beleven aan de geweldige sfeer van het Oktoberfest.

Een kwalitatief Oktoberfest

Net zoals in de rest van de wereld, worden er ook in Nederland en België steeds meer Oktoberfesten of gelijksoortige themafeesten georganiseerd. Het Oktoberfest is niet zomaar een feest. Het is rijk aan cultuur en traditie en wordt door de Duitsers verdomd goed georganiseerd. Die kwaliteit, wil Oktoberfestfan.nl ook nastreven voor Nederlandse Oktoberfeesten en organisaties daar zo goed mogelijk in ondersteunen.

Oktoberfestfan hecht daarom waarde aan samenwerkingen met gerenommeerde partners en kwaliteit. Kwaliteit op het gebied van kleding, muziek, eten, drinken en nog veel meer ingrediënten die nodig zijn voor een memorabel Oktoberfest.

De afgelopen jaren voorzag Oktoberfestfan verschillende partijen van kennis, advies op maat en materialen. Van grote Oktoberfeesten, tot bedrijfsfeesten, clubs, verenigingen, bruiloften, privéfeesten, winkels en productlanceringen: het Oktoberfest blijkt een geschikt thema voor veel gelegenheden.

“Seit 7 Jahren”

In 2023 is Oktoberfestfan overgenomen door Maartje. Zij zegt daarover: “Ik ben een reisliefhebber en niet voor niets fan van het Oktoberfest. Het wordt namelijk overal ter wereld georganiseerd en het verbindt daardoor per definitie. Vooral München is indrukwekkend, geen enkel feest of festival kan hier qua omvang of organisatie aan meten. Je ontmoet hier letterlijk de hele wereld.”

Vanuit haar passie voor journalistiek en content gaat Oktoberfestfan zich vanaf 2023 nog meer richten op het aanbieden van waardevolle content, samen met kennis van experts, partners en de grootste oktoberfeesten in de Benelux. Nieuw is de Party Community, waar ook fans hun waardevolle tips, tricks, passie en enthousiasme kunnen delen.

Contact met ons enthousiaste team

Wil je advies vragen, iets huren, kopen of een interview aanvragen? Neem contact met ons op via de button hieronder. Ons enthousiaste team neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ein Prosit!

Neem contact op   

 

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING