Oktoberfest Breda

Gigantisch Gemütlich!

oktoberfest breda 2024
Evenementen

Oktoberfest Breda 2024

Dit jaar neemt evenementenlocatie Breepark de organisatie van Oktoberfest Breda op zich. Op vrijdagavond 18 oktober vanaf 19.00 uur barst het feest los. Cheyenne van Tiggelen, projectmanager Breepark, en Kristian Verhoef, marketing & communicatie, vertellen:

Traditionele, intieme sfeer

“We gaan een traditionele, intieme sfeer creëren door onze Breepark-evenementenhal om te toveren tot een gezellige oktoberfest-tent. We zetten alleen maar lange rijen biertafels neer, want dat is volgens ons het échte oktoberfest. Nieuwe mensen leren kennen, gezellig samen ouwehoeren en later op de avond samen dansen op de bierbanken: geen enkel ander feest is zo.”

oktoberfest breda 2024

Brabants tintje

“Wat het feest daarnaast leuk maakt, is het Brabantse tintje dat we eraan geven. Natuurlijk komt er Duitse schlagermuziek voorbij, maar bezoekers gaan niet alleen maar Duitse muziek horen. Ook de zachte G komt misschien wel voorbij 😉 Wie de artiesten zijn is nu nog een verrassing, maar we verwachten de line-up rond half juli bekend te maken. Het is in ieder geval een mix van allerlei artiesten. Daarnaast hebben we ook een toffe oktoberfest-presentator geregeld die de interactie met de zaal verzorgt.”

Iedereen gelijk

“De bezoekers drinken bier uit (herbruikbare) bierpullen (wij noemen dat: “verantwoord proosten”) en er zijn uiteraard lekkere snacks zoals broodjes Wurst und Pommes verkrijgbaar. We nodigen uiteraard iedereen uit om in Lederhosen en Dirndls te komen. Een belangrijk kenmerk van het oktoberfest is ook dat iedereen gelijk is en dat is precies wat we willen realiseren. We hebben daarom ook geen speciale plaatsen of VIP-arrangementen. Geen uitzonderingen, allemaal samen en iedereen gelijk. Die saamhorigheid zijn we hier wel gewend vanuit het Brabantse carnaval.”

oktoberfest breda 2024

Betaalbaar

“Niet onbelangrijk: het bier is heel betaalbaar. Je betaalt maar 3 euro voor een gewoon biertje en 6 euro voor een halve liter. Dat zijn dus nog mooie, traditionele prijzen, die je eigenlijk niet meer vindt op evenementen hier in de regio.”

Tickets kopen en op de hoogte blijven?

Oktoberfest Breda is inmiddels een gevestigde naam. We zijn daarom ook populair bij bezoekers buiten Breda, bijvoorbeeld bij Belgen, maar ook Duitsers zijn hier al eens gespot. We richten ons op zo’n 4000 bezoekers, maar omdat het ook dit jaar weer snel kan gaan, raden we je aan je kaartje op tijd te bestellen.

Zo kun je nu al een Fest Lane-ticket kopen voor 15,- en 2,- servicekosten, vanaf eind juni koop je een Polonäse-ticket voor 19,50 en 2,- servicekosten en vanaf eind september koop je een Langlauf-ticket voor 23,50 en 2,- servicekosten.

Wil je up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen? Ga dan naar de Insta van Oktoberfest Breda en volg ons daar.”

Ticketlink

Koop je tickets voor Oktoberfest Breda 2024 via deze link.

Jetzt geht’s los!

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.