Oktoberfestival Breda

Gigantisch Groß!

oktoberfestival breda 2023
Evenementen

Oktoberfestival Breda XL 2023: meer Duits

Oktoberfestival Breda Breepark, onderdeel van het concept Oktoberfestival, wordt in 2023 nog grootser en “meer Duits”. Er is dit jaar plek voor zo’n 8000 bezoekers, die genieten van een gevarieerde line-up en typische Duitse sferen. Het feest wordt naast Nederlanders ook bezocht door Belgen, Duitsers en het populaire concept verwelkomt zélfs gasten uit Luxemburg.

Gevarieerde line-up

Nick Jorissen van de organisatie vertelt: “Bezoekers van vorig jaar gaven aan dat ze graag meer Duits en meer Oktoberfest wilden zien. Die belofte hebben we meteen waargemaakt, door onder andere twee coverbands met een Duits/oktoberfest-repertoire aan te line-up toe te voegen: De Nünentaler Schürzenjäger en Rosentaler. Ook komt er een Helene Fischer Double-act en binnenkort maken we nog een grote publiekstrekker bekend. Verder komen de Gebroeders Ko, Jan Biggel, Alpenzusjes, Otto Wunderbar, het Feestteam en Erwin Akkermans optreden.”

Concept is gefinetuned

Nick vervolgt: “We hebben niet alleen meer Duits aan de line-up toegevoegd; sowieso hebben we het concept gefinetuned. Ook qua decor besteden we dit jaar meer aandacht aan het Oktoberfest. Verder kun je bonnen uitgeven aan een heerlijke pul bier, maar ook weer aan Duits eten zoals Wurst en Pommes. Daarnaast voegen we dit jaar de bekende bier-snacks Pretzels toe aan het aanbod.”

(VIP)-biertafels

Er zijn gewone tickets, gewone biertafels en VIP-biertafels te reserveren (voor 8 personen). Nick licht toe: “VIP-biertafels, voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, personeelsclubs etc. zijn inclusief bier en eigen serveerster en ook heb je het mooiste uitzicht. Omdat het oog ook wat wil, werken we samen met een modellenbureau voor de mooiste dames in Dirndl.”

Pre-registratie en tickets

Nick sluit af: “We vinden het ondanks onze upgrades wel belangrijk dat de prijs betaalbaar blijft. Via onze pre-registratie kreeg je t/m 7 juni daarom nog 5,- korting per ticket. De pre-registratie is inmiddels voorbij, maar je kunt vanaf nu gewone tickets bestellen via deze link.”

Meer informatie

Voor overige informatie over het feest bezoek je de Facebookpagina van het event. Lees voor een indruk van Oktoberfestival Breda 2023 alvast ons artikel over Oktoberfestival Breda 2022.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.