Verhuur

Beierse sferen zonder te investeren

Bierpullen huren voor jouw Oktoberfest?

Een Oktoberfest is niet compleet zonder Beierse aankleding. Wil jij niet teveel investeren, maar toch een mooi Oktoberfeest geven? Bierpullen huren is erg populair de laatste jaren. Als Oktoberfest-specialist waren wij zeven jaar geleden de éérste verhuurder van kunststof bierpullen.

Het Oktoberfeest is een populair thema voor huisfeestjes, een vrijgezellenfeest, personeelsfeesten, vriendenweekenden, biercantussen en familiedagen.

Omdat je misschien niet zeker weet of je dit themafeest volgend jaar wéér organiseert, is bierpullen huren, net zoals het huren van een tent, biertafels en aankleding, een goede optie.

Bierpullen huren voor Oktoberfeesten in Nederland en België

Zie je in Duitsland liter- of halve literpullen; op feesten en terrassen in Nederland zie je vaak 0,5 – 0,4 of soms zelfs 0,3 literpullen. Dat komt omdat een literpul hier minder regulier is en men minder snel bereid is 11 tot 13 Euro te betalen voor een pul bier.

Op een wereldfestival als het Oktoberfest in München is dat wel het geval. Daarnaast zijn wij het snelle drinken hier minder gewend en wordt zo’n hoeveelheid bier snel “lauw”. Het meest gekozen formaat op Nederlandse Oktoberfeesten is daarom 0,4.

kunststof bierpullen huren oktoberfestfan

Voordelen van de polycarbonaat kunststof bierpullen die wij verhuren

Je kunt het beste kunststof bierpullen huren, in tegenstelling tot die van plastic of glas. Ook de grootste Oktoberfeesten van Nederland werken met polycarbonaat kunststof pullen. Waarom?

  • Lichter dan glas en ontlast bedienend personeel;
  • Veilig: van kunststof en onbreekbaar. Géén scherven of ongevallen;
  • Kunststof isoleert beter dan glas, dus het bier blijft langer koud;
  • Mooie schuimkraag door hoogglans afgewerkt oppervlak;
  • Wél het uiterlijk van een glazen pul;
  • Vaatwasserbestendig: eenvoudig te reinigen en zuigt geen vacuüm;
  • 0,5, 0,4 ltr. en 0,3 ltr. beschikbaar.

Lees hier alles over de voordelen van polycarbonaat kunststof glazen en de populariteit ervan, die te maken heeft met de nieuwe Europese wetgeving rondom wegwerpplastic.

Polycarbonaat kunststof bierpullen kopen?

Als je van plan bent een Oktoberfeest meerdere jaren te organiseren, kun je natuurlijk ook bierpullen kopen. Let wel op: plastic pullen kopen in China lijkt vaak mooier dan het is. Wij adviseren je de juiste kwaliteit polycarbonaat kunststof te kopen die past bij de huidige en aanstaande horeca- en veiligheidsregels. Bekijk hier meer over bierpullen kopen.

Prijzen van bierpullen huren vergelijken?

Ben je prijzen van bierpullen huren aan het vergelijken? Dat begrijpen we. Wij houden van het Oktoberfest en promoten de Duitse feestcultuur graag. Wij zien onze bierpullen dus maar al te graag shinen op jouw feestje! 😉 We zijn daarom benieuwd welke prijs je gevonden hebt en proberen als het kan met je mee te bewegen.

Wil je ook bierpullen huren?

Toll! Zorg dat je op tijd reserveert. Wij vertellen je graag meer over de prijzen, voorwaarden en mogelijkheden.

Neem contact op  

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Blog

Hoe was je je Dirndl?

beheerder 26 September 2023 Geen categorie

Heb je ook geïnvesteerd in een mooie Dirndl of ga je een mooie Dirndl kopen? Dan is het belangrijk dat je deze op de juiste manier wast en onderhoudt. De Dirndl bestaat uit 3-delen (lijfje, blousje, schortje) en het is belangrijk dat je deze goed scheidt en rekening houdt met kleurbehoud.

Lees meer

De Oktoberfest-drug: Wiesn-koks

beheerder 26 September 2023 Geen categorie München

Wist jij al dat je op het Oktoberfest niet alleen bier voorbij ziet komen, maar ook wit poeder? 😉 Het heet Wiesn-koks en het wordt gesnoven door locals, die het gebruik zien als een culturele, seizoensgebonden traditie.

Lees meer

Oktoberfest München loopt voorop in duurzaamheid

beheerder 26 September 2023 Geen categorie

Het Oktoberfest in München loopt voorop op het gebied van duurzaamheid. Onderdeel van het duurzaamheidsconcept zijn een ecopuntensysteem, groene stroom, groen gas en een bio-menukaart. Opvallend, is dat er geen afvalbakken op het terrein staan.

Lees meer

Doe de nationale Oktoberfest-quiz

beheerder 24 September 2023 Diy

Het tweede Oktoberfest-weekend in München is in volle gang en ook elders wordt er flink geproost. Thuisblijver of moet je juist even bijkomen van al die liters bier? Doe de Oktoberfest-quiz.

Lees meer

Hoe zit het ook alweer met die Dirndl-strik?

beheerder 19 September 2023 Geen categorie

Er is geen feest ter wereld waar je zo overduidelijk kunt ontdekken welke dames vrijgezel zijn. Wist je namelijk dat de knoop van de schort van de Dirndl je traditioneel gezien vertelt of een vrouw bezet, vrijgezel, weduwe of zelfs nog maagd is? Hoe dat zit? Nou, zo.

Lees meer

Oktoberfest München 2023 van start

beheerder 16 September 2023 Geen categorie

Vanmiddag om 12.00 uur is het eerste vat aangetapt door de Oberbürgermeister van Bayern en heeft O’zapft is! geklonken. Oktoberfest München 2023 is eindelijk van start gegaan en de sfeer is als vanouds en het is lekker zonnig. Lees hier het eerste nieuws:

Lees meer

Helene Fischer tijdens Oktoberfest in München

beheerder 31 July 2023 München

Helene Fischer treedt tijdens Oktoberfest München op in de Olympiahalle in München. De concerten vinden plaats op 25, 26, 27, 29 en 30 september. Wat ons betreft een ideale gelegenheid voor een stedentripje München.

Lees meer

Opbouw Oktoberfest München van start

beheerder 12 July 2023 München

De opbouw van het 188e Oktoberfest in München is op 10 juli van start gegaan. Op het 42 hectare grote terrein, de Theresienwiese, worden weer zo’n 17 grote en 21 kleine biertenten opgebouwd.

Lees meer
Blog archief

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.