Verhuur

Beierse sferen zonder te investeren

Bierpullen huren voor jouw Oktoberfest?

Een Oktoberfest is niet compleet zonder Beierse aankleding. Wil jij niet teveel investeren, maar toch een mooi Oktoberfeest geven? Bierpullen huren is de laatste jaren erg populair. Als Oktoberfest-specialist waren wij zeven jaar geleden de eerste verhuurder van kunststof bierpullen.

Het Oktoberfeest is een populair thema voor huisfeestjes, een vrijgezellenfeest, personeelsfeesten, vriendenweekenden, biercantussen en familiedagen.

Omdat je misschien niet zeker weet of je dit themafeest volgend jaar wéér organiseert, is bierpullen huren, net zoals het huren van een tent, biertafels en aankleding, een goede optie.

Bierpullen huren voor Oktoberfeesten in Nederland en België

Zie je in Duitsland liter- of halve literpullen; op feesten en terrassen in Nederland zie je vaak 0,5 – 0,4 of soms zelfs 0,3 literpullen. Dat komt omdat een literpul hier minder regulier is en men minder snel bereid is 11 tot 13 Euro te betalen voor een pul bier.

Op een wereldfestival als het Oktoberfest in München is dat wel het geval. Daarnaast zijn wij het snelle drinken hier minder gewend en wordt zo’n hoeveelheid bier snel “lauw”. Het meest gekozen formaat op Nederlandse Oktoberfeesten is daarom 0,4.

kunststof bierpullen huren oktoberfestfan

Voordelen van de polycarbonaat kunststof bierpullen die wij verhuren

Je kunt het beste kunststof bierpullen huren, in verwachting van het sterven van plastic of glas. Ook de grootste Oktoberfeesten van Nederland werken met polycarbonaat kunststof pullen. Waarom?

  • Lichter dan glas en duurzaam bediend personeel;
  • Veilig: van kunststof en onbreekbaar. Géén scherven van ongevallen;
  • Kunststof isoleert beter dan glas, dus het bier blijft langer koud;
  • Mooie schuimkraag door hoogglans afgewerkt oppervlak;
  • Wél het uiterlijk van een glazen pul;
  • Vooraf reinigen door onze professionele vaatwassers en droogmachines;
  • 1 liter, 0,5 liter nl 0,3 ltr. beschikbaar (geleverd in kasten van een x-aantal stuks).

Lees hier alles over de voordelen van polycarbonaat kunststof glazen en de populaire ervan, die te maken heeft met de nieuwe Europese wetgeving rondom wegwerpplastic.

Wat kost bierpullen huren?

Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat je voor rond de 0,60 cent (dagprijs) een bierpul kunt huren. Afhankelijk van hoeveel kunststof polycarbonaat bierpullen je wilt huren, welk formaat en of je ze voor een dag, weekend of week huurt, wordt het huren van bierpullen goedkoper. Houd wel rekening met transport- of verzendkosten.

Denk ook aan een te reserveren schadepost voor defecte vermiste bierpullen. Wij geven je graag tips over hoe je het aantal vermiste bierpullen kunt voorkomen.

Prijzen van bierpullen huren vergelijken?

Ben je prijzen van bierpullen huren aan het vergelijken? Dat begrijpen wij. Wij houden van het Oktoberfest en de grote Duitse feestcultuur graag. Wij zien onze bierpullen dus maar al te graag stralen op jouw feestje! 😉 We zijn daarom benieuwd welke prijs je gevonden hebt en probeert als het kan met je mee te bewegen.

Actie bierpullen huren 2024 en 2025

Bestel en bevestig je voor 14 juli 2024 je bierpullen-huur voor seizoen 2024, dan maak je kans op een weekend lang gratis bierpullen voor je feest in 2025. De voorwaarde is dat je minimaal 250 bierpullen huurt.

Uit alle huurders trekken we voor 15 november 2024 drie winnaars:

  • De eerste prijs: 100% van de kunststof bierpullen die je voor 2024 hebt besteld krijg je in 2025 gratis (of je krijgt 50% van de geldwaarde teruggestort)
  • De tweede prijs: 50% van de kunststof bierpullen die je voor 2024 besteld krijg je in 2025 gratis (of je krijgt 50% van de geldwaarde teruggestort)
  • De derde prijs: 25% van de kunststof bierpullen die je voor 2024 hebt besteld krijg je in 2025 gratis (of je krijgt 25% van de geldwaarde teruggestort)

Wil je ook bierpullen huren?

Tol! Zorg ervoor dat je op tijd reserveert. Wij vertellen je graag meer over de prijzen, voorwaarden en mogelijkheden.

Neem contact op  

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Blog

Opbouw Oktoberfest München van start

beheerder 6 juli 2024 München

De opbouw van het 189e Oktoberfest in München is afgelopen week weer van start gegaan. Op het 42 hectare grote terrein, de Theresienwiese, worden weer zo’n 17 grote en 21 kleine biertenten opgebouwd.

Lees meer

Urinoir voor vrouwen gespot op internationale festivals

beheerder 5 juli 2024 Geen categorie

Op verschillende internationale festivals is het roze urinoir gespot voor personen die hurkend plassen. Zo kunnen ze snel, veilig en hygiënisch hun behoefte doen in openbare ruimtes, tijdens evenementen en op festivals.

Lees meer

Vakantie in Bayern: een perfecte combi van landschap, cultuur en feest

beheerder 1 juli 2024 Geen categorie

Bayern (Beieren) is natuurlijk de bakermat van het Oktoberfest en ook één van de meest fascinerende deelstaten van Duitsland. Deze schilderachtige deelstaat is rijk aan geschiedenis en tradities en is wat ons betreft dus een ideale vakantiebestemming.

Lees meer

De currywurst: een Duits cultuurfenomeen

beheerder 30 juni 2024 Geen categorie

De currywurst is natuurlijk een écht Duits cultuurfenomeen. Wie heeft de currywurst eigenlijk uitgevonden, waarom is deze zo populair geworden en wat betekent de currywurst voor Duitsland? Onze redactie zocht het uit:

Lees meer

Heb jij de serie Der Theo gekeken?

beheerder 12 juni 2024 Geen categorie

Cabaretier Theo Maassen lanceerde rondom het EK 2024 in Duitsland een nieuwe 6-delige serie: Der Theo. Hij onderzoekt in de serie wat wij van de Duitsers kunnen leren en koppelt de opgedane kennis terug naar trainer Ronald Koeman.

Lees meer

Dancehit L’amour Toujours verboden op Oktoberfest

beheerder 29 mei 2024 Geen categorie

De dance-hit L’amour Toujours is dit jaar verboden op het Oktoberfest in München, het grootste volksfeest ter wereld. De hit heeft in Duitsland een extreemrechtse bijbetekenis gekregen en meerdere dj’s in Duitsland willen het nummer om die reden niet meer draaien.

Lees meer

EK 2024: organiseer een Duits voetbalfeestje

beheerder 26 april 2024 Geen categorie

Het EK 2024 komt eraan: de ideale gelegenheid om een Duits voetbalfeestje of oktoberfest te organiseren voor je vrienden, buren, dorpsgenoten of ander gezelschap. Benieuwd welke ingrediënten niet kunnen ontbreken op jouw EK-feestje? Check onze party-tips:

Lees meer

Beieren verbiedt wiet roken op het Oktoberfest

beheerder 19 april 2024 Geen categorie

Op het Oktoberfest in München, het grootste volksfeest ter wereld met miljoenen bezoekers, mag geen wiet gerookt worden. De deelstaat Bayern kondigde afgelopen dinsdag 16 april het verbod aan.

Lees meer
Blog archief

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.