Verhuur

Beierse sferen zonder te investeren

Bierpullen huren voor jouw Oktoberfest?

Een Oktoberfest is niet compleet zonder Beierse aankleding. Wil jij niet teveel investeren, maar toch een mooi Oktoberfeest geven? Bierpullen huren is de laatste jaren erg populair. Als Oktoberfest-specialist waren wij zeven jaar geleden de eerste verhuurder van kunststof bierpullen.

Het Oktoberfeest is een populair thema voor huisfeestjes, een vrijgezellenfeest, personeelsfeesten, vriendenweekenden, biercantussen en familiedagen.

Omdat je misschien niet zeker weet of je dit themafeest volgend jaar wéér organiseert, is bierpullen huren, net zoals het huren van een tent, biertafels en aankleding, een goede optie.

Bierpullen huren voor Oktoberfeesten in Nederland en België

Zie je in Duitsland liter- of halve literpullen; op feesten en terrassen in Nederland zie je vaak 0,5 – 0,4 of soms zelfs 0,3 literpullen. Dat komt omdat een literpul hier minder regulier is en men minder snel bereid is 11 tot 13 Euro te betalen voor een pul bier.

Op een wereldfestival als het Oktoberfest in München is dat wel het geval. Daarnaast zijn wij het snelle drinken hier minder gewend en wordt zo’n hoeveelheid bier snel “lauw”. Het meest gekozen formaat op Nederlandse Oktoberfeesten is daarom 0,4.

kunststof bierpullen huren oktoberfestfan

Voordelen van de polycarbonaat kunststof bierpullen die wij verhuren

Je kunt het beste kunststof bierpullen huren, in verwachting van het sterven van plastic of glas. Ook de grootste Oktoberfeesten van Nederland werken met polycarbonaat kunststof pullen. Waarom?

  • Lichter dan glas en duurzaam bediend personeel;
  • Veilig: van kunststof en onbreekbaar. Géén scherven van ongevallen;
  • Kunststof isoleert beter dan glas, dus het bier blijft langer koud;
  • Mooie schuimkraag door hoogglans afgewerkt oppervlak;
  • Wél het uiterlijk van een glazen pul;
  • Vooraf reinigen door onze professionele vaatwassers en droogmachines;
  • 1 liter, 0,5 liter nl 0,3 ltr. beschikbaar (geleverd in kasten van een x-aantal stuks).

Lees hier alles over de voordelen van polycarbonaat kunststof glazen en de populaire ervan, die te maken heeft met de nieuwe Europese wetgeving rondom wegwerpplastic.

Wat kost bierpullen huren?

Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat je voor rond de 0,60 cent (dagprijs) een bierpul kunt huren. Afhankelijk van hoeveel kunststof polycarbonaat bierpullen je wilt huren, welk formaat en of je ze voor een dag, weekend of week huurt, wordt het huren van bierpullen goedkoper. Houd wel rekening met transport- of verzendkosten.

Denk ook aan een te reserveren schadepost voor defecte vermiste bierpullen. Wij geven je graag tips over hoe je het aantal vermiste bierpullen kunt voorkomen.

Prijzen van bierpullen huren vergelijken?

Ben je prijzen van bierpullen huren aan het vergelijken? Dat begrijpen wij. Wij houden van het Oktoberfest en de grote Duitse feestcultuur graag. Wij zien onze bierpullen dus maar al te graag stralen op jouw feestje! 😉 We zijn daarom benieuwd welke prijs je gevonden hebt en probeert als het kan met je mee te bewegen.

Actie bierpullen huren 2024 en 2025

Bestel en bevestig je voor 31 mei 2024 je bierpullen-huur voor seizoen 2024, dan maak je kans op een weekend lang gratis bierpullen voor je feest in 2025. De voorwaarde is dat je minimaal 250 bierpullen huurt.

Uit alle huurders trekken we voor 15 november 2024 drie winnaars:

  • De eerste prijs: 100% van de kunststof bierpullen die je voor 2024 hebt besteld krijg je in 2025 gratis (of je krijgt 50% van de geldwaarde teruggestort)
  • De tweede prijs: 50% van de kunststof bierpullen die je voor 2024 besteld krijg je in 2025 gratis (of je krijgt 50% van de geldwaarde teruggestort)
  • De derde prijs: 25% van de kunststof bierpullen die je voor 2024 hebt besteld krijg je in 2025 gratis (of je krijgt 25% van de geldwaarde teruggestort)

Wil je ook bierpullen huren?

Tol! Zorg ervoor dat je op tijd reserveert. Wij vertellen je graag meer over de prijzen, voorwaarden en mogelijkheden.

Neem contact op  

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Blog

De winnende Oktoberfest-poster is bekend

beheerder 9 February 2024 München

Vanaf januari konden Oktoberfestfans weer op hun favoriete poster voor Oktoberfest München 2024 stemmen. Voor de wedstrijd konden designers en creatievelingen ontwerpen indienen. Op de posters die de voorselectie doorgekomen waren, kon gestemd worden.

Lees meer

Wat betekent Servus?

beheerder 18 October 2023 Geen categorie

Als je iemand van team Oktoberfestfan.nl spreekt, dan hoor of lees je waarschijnlijk onze begroeting “Servus”. We krijgen wel vaker de vraag wat het woord eigenlijk betekent en waar het vandaan komt. Dit is het antwoord:

Lees meer

Oktoberfeest Sittard verwacht weer 200.000 bezoekers

beheerder 12 October 2023 Geen categorie

Oktoberfeest Sittard, het grootste Oktoberfest van Nederland dat 6 dagen duurt, verwacht ook dit jaar weer 200.000 bezoekers. Het feest begint vrijdag 13 oktober en duurt t/m woensdag 18 oktober. Bekijk het interview met organisator Sjef Schurgers.

Lees meer

Zo onderhoud je je lederhosen

beheerder 10 October 2023 Kleding

Na jarenlange ervaring met verhuur van lederhosen, weten wij inmiddels zéker hoe je lederhosen het beste kunt onderhouden. We hebben de meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet, inclusief alle tips en tricks:

Lees meer

Oktoberfest Munchen 2023 trok 7,2 miljoen bezoekers

beheerder 7 October 2023 Geen categorie

Oktoberfest München 2023, dat afgelopen dinsdag 3 oktober eindigde, was een zonnige, geslaagde editie. Het feest trok een recordaantal van 7,2 miljoen bezoekers. Hoe worden zoveel feestvierders eigenlijk geteld?

Lees meer

Oktoberfest Laren werkt met duurzaamheidssponsor

beheerder 28 September 2023 Geen categorie

Oktoberfest Laren, dat in 2023 plaatsvindt op zaterdag 30 september, is misschien wel het meest groene Oktoberfest van Nederland. Ze werken met een duurzaamheidssponsor. De organisatie vindt dit anno 2023 een gezonde ambitie.

Lees meer

Hoe was je je Dirndl?

beheerder 26 September 2023 Geen categorie

Heb je ook geïnvesteerd in een mooie Dirndl of ga je een mooie Dirndl kopen? Dan is het belangrijk dat je deze op de juiste manier wast en onderhoudt. De Dirndl bestaat uit 3-delen (lijfje, blousje, schortje) en het is belangrijk dat je deze goed scheidt en rekening houdt met kleurbehoud.

Lees meer

De Oktoberfest-drug: Wiesn-koks

beheerder 26 September 2023 Geen categorie München

Wist jij al dat je op het Oktoberfest niet alleen bier voorbij ziet komen, maar ook wit poeder? 😉 Het heet Wiesn-koks en het wordt gesnoven door locals, die het gebruik zien als een culturele, seizoensgebonden traditie.

Lees meer
Blog archief

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.