Op zoek naar een Oktoberfest presentator of presentatoren?

Wie vraag je nu om zo’n geweldig festijn aan elkaar te praten? Juist, iemand die alle ins en outs van het Oktoberfest weet! Wil je jouw (bedrijfs)Oktoberfeest op gang brengen door een leuke presentator en interactie met je gasten? Dan is het inhuren van een Oktoberfest-presentator een goed plan.

Ervaren, interactief en gezellig

Onze Oktobefest-presentator neemt bezoekers mee naar Duitse sferen en kan je alle facts en figures vertellen over het grootste bier- en volksfeest ter wereld. En pssst… hangt je Lederhosen scheef of zit je Dirndl niet tiptop? Watch out, onze presentator ziet alles 😉

Oktoberfest spellen

Onze presentator neemt desgewenst leuke Oktoberfest-spellen mee als Lederhosen hangen, vier Tirolers op een rij, Pretzels happen, braadworst vangen, schnapps-pong und su weiter. De winnaars ontvangen een toffe Oktoberfest-prijs. Een leuke manier om de interactie met het publiek op gang te brengen en geranandeerd viel Spaß!

Presentator boeken?

Wil je onze ervaren Oktoberfest-presentator boeken op jouw feestje? Neem contact op en ons enthousiaste team helpt je graag verder.

Neem contact op   

 

MIS NIKS EN SCHRIJF JE IN - SUBSCRIBE AND DON'T MISS ANYTHING