Op zoek naar een Oktoberfest presentator of presentatoren?

Wie vraag je nu om zo’n geweldig festijn aan elkaar te praten? Juist, iemand die alle ins en outs van het Oktoberfest weet! Niemand minder dan “Servus Erich”, Eric van Duijvenvoorde, presenteert daarom graag jouw Oktoberfeest.

Wil je jouw (bedrijfs)Oktoberfeest op gang brengen door een leuke presentator en interactie met je gasten? Dan is het inhuren van Oktoberfest-presentator Eric van Duijvenvoorde van Oktoberfestfan.nl een goed plan!

Ervaren, interactief en gezellig

Eerder had hij de microfoon van Spuiten en Slikken al vast in de Oktoberfest-trein en op Oktoberfeesten neemt hij de bezoekers mee naar Duitse sferen. Hij staat daarnaast garant voor veel humor en desgewenst vertelt hij je alle, maar dan ook alle facts en figures over het grootste bier- en volksfeest ter wereld. Dat krijg je, als je al zo’n 7 jaar beroepsmatig aan het Oktoberfest werkt. En pssst… hangt je Lederhosen scheef of zit je Dirndl niet tiptop? Watch out, want Servus Erich ziet alles.

Oktoberfest spellen

Erich neemt desgewenst graag leuke Oktoberfest-spellen mee als Lederhosen hangen, vier Tirolers op een rij, Pretzels happen, braadworst vangen, schnapps-pong und su weiter. De winnaars ontvangen een toffe Oktoberfest-prijs. Een leuke manier om de interactie met het publiek op gang te brengen en geranandeerd viel Spaß!

Presentator “Servus Erich” boeken?

Wil je Servus Erich (mit seinem Assistentin aus Bayern) boeken op jouw feestje? Bel of App met: 06-13112023 of mail naar info@oktoberfestfan.nl.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!