28 mei 2019

Helene Fischer laat zich weer zien!

De Duitse krant Bild meldde vandaag dat Helene Fischer zich (eerder dan gedacht) weer laat zien in het openbaar. Dat is groot nieuws, want de pauze in haar carriere zou naar verwachting langer duren. De Duitse media zitten er vandaag uiteraard bovenop.

Eigenlijk had Fischer zich voorgenomen met haar nieuwe vriend Thomas Seitel privé en qualitytime te nemen, na de veelbesproken breuk met Florian Silbereisen. Dat gaat – tot grote blijdschap van haar fans – niet helemaal door.

Wetten, das war’s..?

Frank Elstner heeft Helene Fischer namelijk te gast In de YouTube-show Wetten, das war’s..?Aanstaande donderdag wordt de aflevering opgenomen en het is nu nog niet bekend wat er besproken gaat worden. Elstner weet zelf ook nog niet waar het interview gaat plaatsvinden, want de locatie is nog geheim.

Eind juni te zien op Youtube

Frank Elstner zegt zelf: “Ik ben heel benieuwd wat Helene Fischer me gaat vertellen tijdens de uitzending.” De verwachtingen zijn uiteraard hooggespannen, nu Fischer speciaal voor hem een uitzondering maakt. Als het goed is, is de show eind juni op Youtube te zien. Noteer! Wij houden je tegen die tijd uiteraard graag op de hoogte.

Helene Fischer Gelredome

Was jij er ook bij tijdens haar wereldklasse-show, vorig jaar in het Gelredome? Toll! Sinds we Atemlos voor het eerst hoorden op het Oktoberfest in München is team Oktoberfestfan groot fan van Helene Fischer. Door onze poll op Facebook verzamelden we zelfs 29.000 ja-stemmen voor een concert in Nederland. Wij volgen haar daarom op de voet, jij ook?

Fotocredits: Helene Fischer Live, Kai Maser / Heimat2050.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.