27 February 2018

29.000 stemmen voor concert Helene Fischer in Nederland

Oktoberfestfan.nl heeft via een poll op Facebook zo’n 29.000 ja-stemmen verzameld voor een concert van Helene Fischer in Nederland. Dit geeft aan hoe immens populair de Duitse popster inmiddels ook in Nederland is.

De poll heeft zo’n miljoen mensen (!) bereikt op Facebook.

“De poll op het Facebook-kanaal van Oktoberfestfan.nl is inmiddels afgelopen, maar nog steeds blijven de enthousiaste reacties binnenstromen”, vertelt Maartje van Oktoberfestfan.nl. “Dat heeft nu onder andere weer te maken met het concert dat ze vlak over de grens in Oberhausen gaf afgelopen weekend. We hebben onze volgers door een nieuwsbericht al eerder opgeroepen dit concert vlak over de grens te bezoeken. De filmpjes en de reacties over haar concerten dit weekend zijn lovend.”

Gelredome uitverkopen

“De stemmen op de poll liegen er niet om: Helene Fischer zou minstens één keer het Gelredome kunnen vullen, maar ik ben ervan overtuigd dat ze ook daar meerdere malen uitverkoopt. Om nog maar niet te spreken over kleinere concertzalen. Als ze naar een Oktoberfest in Nederland zou moeten komen? Dan zou dat denk ik Oktoberfeest Sittard, het grootste Oktoberfeest van Nederland moeten zijn. Ik voorspel dat de tickets daarvoor dan niet aan te slepen zijn”, lacht Maartje.

Helene Fischer: van Atemlos naar concert in Nederland?

“Wij besteden als platform vaak aandacht aan Helene Fischer, die via haar hit “Atemlos” – die wij ooit voor het eerst hoorden op het Oktoberfest in München – populair geworden is in Nederland. Inmiddels hebben wij naar aanleiding van onze poll contact opgenomen met haar management en ook hopen we dat we door het creëren van deze reuring de grote concertzalen, events en festivals lucht krijgen van haar populariteit. Zo gaat dat concert van Fischer in Nederland zéker door!

Credit foto: Kai Maser / Heimat20150.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.