Evenementen

Die Heise Bierfesten: 2, 3, 4 september 2022

Van 2 tot 4 september 2022 ligt Beieren weer een weekend lang in Brabant, en wel in Someren-Heide, tijdens de volgende editie van inmiddels een memorabel feest: Die Heise Bierfesten!

Meer info volgt, bekijk voor een indruk alvast het programma van vorige keer.

Die Heise Stube

Om een indruk te krijgen: een vorige edite werd er naast Die Heise Bierfestzelt, Heise Megapark en die Heise Biergarten, een heel nieuw area toegevoegd. In Die Heise Stube staat je elk half uur een nieuwe verrassing te wachten. Wat er gebeuren gaat op het podium is dus totaal onduidelijk. Van Duitse Karaoke tot een jodelcontest en van een ‘circus half uurke’ tot Violent Disco: alles kan, als het maar gek genoeg is. Een ding is zeker: Die Heise Bierfesten gaan KeiHert!

Een nieuwe beleving: het Heise Bierdeck

Die Heise Bierfesten bood eerder ook een nieuwe beleving aan met het Heise Bierdeck, waar je ook plaatsen kunt reserveren. Ideaal om samen met je personeel, klanten of met je vriendengroep een gezellig avond te beleven in Die Heise Bierfestzelt! Je hebt een geweldig uitzicht op het podium en de tent en natuurlijk kun je heerlijk genieten van onbeperkt pullen bier en wijn en Heise Speise die aan tafel geserveerd worden. Neem voor de mogelijkheden op maat contact op via info@dieheisebierfesten.nl.

Tickets kopen voor dit Brabantse spektakel?

Tickets voor Die Heise Bierfesten zijn te krijgen via www.dieheisebierfesten.nl/tickets.

Volg alles over het event ook op Facebook.

Check hier de geweldige aftermovie van 2018:

 

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.