Evenementen

Bereid je voor op een weekend vol pullen bier en wijn, dansen op de tafels, hübsche Mädchen in dirndl’s en Deutsche muziek. Hijs je in je Lederhosen of Dirndl en laat je meevoeren door de geweldige sfeer. Dit jaar pakt die Heise Bierfesten op 24, 25 en 26 augustus 2018 weer flink uit. Vorig jaar, tijdens de 10e jubileum-editie, traden o.a.a Jan Smit en Rowwen Hèze op. Tijdens dit 10 jarig jubileum ontving Someren zo’n 10.000 bezoekers!

Heise Mega Park, Biergarten en nieuwe entree

Na het succes van vorig jaar, wordt er ook dit jaar weer “party gemacht” in das Heise Mega Park. In een knotsgekke partytent zorgen diverse dj’s en liveacts met hun combinatie van feest- en dancemuziek voor het ultieme vakantiefeestgevoel. En wil je even bijkomen van het feestgedruis in de tenten of heb je zin in een lekker speciaalbiertje? Dan kun je terecht in de nieuwe Heise Biergarten. Daarnaast wordt ook het festivalterrein weer vernieuwd, waaronder de entree en het podium.

Tradities

Op zondagochtend begint het Heise Blaaskapellenfestival. Vanaf 12.00 uur nemen diverse blaaskapellen uit de regio het podium in de Heise Bierfestzelt over. In de afgelopen negen jaar zijn er tradities ontstaan die natuurlijk ook tijdens de jubileumeditie niet mogen ontbreken. Zo start men zaterdag met de schutterijkampioenschappen en zal er voor de kids op zondag ook veel te beleven zijn, zoals bijvoorbeeld die Heise Kirmis.

Tickets kopen voor dit geweldige spektakel?

Tickets zijn te krijgen via www.dieheisebierfesten.nl.

Check hier de geweldige aftermovie van 2016: