Evenementen

Bereid je voor op een weekend vol pullen bier en wijn, dansen op de tafels, hübsche Mädchen in dirndl’s en Deutsche muziek. Hijs je in je Lederhosen of Dirndl en laat je meevoeren door de geweldige sfeer. Dit jaar pakt die Heise Bierfesten op 25, 26 en 27 augustus 2017 flink uit tijdens de jubileumeditie met o.a. Jan Smit en Rowwen Hèze! Vorig jaar trok de 9e editie een recordaantal bezoekers van 8.300. Tijdens het 10 jarig jubileum gaat Someren voor de 10.000 bezoekers!

Rowwen Hèze is een bekend gezicht in Die Heise Festzelt. In 2015 zette deze Limburgse band de tent al compleet op zijn kop. Met hun mooie meezingers en aanstekelijke feestnummers zorgen zij ervoor dat de jubileumeditie op vrijdag op een geweldige manier wordt afgetrapt. Jan Smit kennen we natuurlijk allemaal al vanaf het moment dat hij een liedje voor zijn oma zong. Jan Smit brengt op zondag een combinatie van Duitse en Nederlandse hits op het podium in Die Heise Festzelt (mooi meegenomen: op zondag is de entree gratis!). Naast deze twee topacts komen er natuurlijk nog veel meer artiesten naar Someren-Heide. Op dit moment zijn Woenderbaar, DJ Otto Wunderbar, DJ Immer Hansi, Der Kleino, Dansado en de Feestneger en House of Rock bevestigd.

Heise Mega Park, Biergarten en nieuwe entree

Na het succes van vorig jaar, wordt er ook dit jaar weer “party gemacht” in das Heise Mega Park. In een knotsgekke partytent zorgen diverse dj’s en liveacts met hun combinatie van feest- en dancemuziek voor het ultieme vakantiefeestgevoel. En wil je even bijkomen van het feestgedruis in de tenten of heb je zin in een lekker speciaalbiertje? Dan kun je terecht in de nieuwe Heise Biergarten. Daarnaast wordt ook het festivalterrein weer vernieuwd, waaronder de entree en het podium.

Tradities

Op zondagochtend begint het Heise Blaaskapellenfestival. Vanaf 12.00 uur nemen diverse blaaskapellen uit de regio het podium in de Heise Bierfestzelt over. In de afgelopen negen jaar zijn er tradities ontstaan die natuurlijk ook tijdens de jubileumeditie niet mogen ontbreken. Zo start men zaterdag met de schutterijkampioenschappen en zal er voor de kids op zondag ook veel te beleven zijn, zoals bijvoorbeeld die Heise Kirmis.

Tickets kopen voor dit geweldige spektakel?

Tickets zijn te krijgen via www.dieheisebierfesten.nl. Er is keuze uit een combiticket voor het hele weekend voor € 30,- of losse tickets voor vrijdag voor € 17,50 of zaterdag voor € 17,50. Op zondag is het zoals altijd gratis entree. Sind Sie dabei?

Check hier de geweldige aftermovie van vorig jaar: