Evenementen

Die Heise Bierfesten: 23 – 25 augustus 2019

——————— Lees onderstaand bericht voor een indruk van Die Heise Bierfesten 2018

Bereid je voor op een weekend vol pullen bier en wijn, dansen op de tafels, hübsche Mädchen in dirndl’s en Deutsche muziek. Hijs je in je Lederhosen of Dirndl en laat je meevoeren door de geweldige sfeer. Dit jaar pakt die Heise Bierfesten op 24, 25 en 26 augustus 2018 weer flink uit. Vorig jaar, tijdens de 10e jubileum-editie, traden o.a.a Jan Smit en Rowwen Hèze op. Tijdens dit 10 jarig jubileum ontving Someren zo’n 10.000 bezoekers!

De 11e editie wordt für jeden wat wils met onder andere optredens van Di-Rect, STUK TV, Dave Roelvink, Dennie Christian en Anita Meyer. Di-Rect? Jawohl! Zoals gitarist Bas zelf al aangaf: de meeste bands dromen van een optreden op Lowlands, wij van een optreden op een bierfeest in Someren- Heide. Die droom komt uit op vrijdagavond 24 augustus in de Bierfestzelt!

Stuk met STUK TV en Dave Roelvink

De mannen van STUK TV zijn de gasten achter een van de grootste en populairste YouTube-kanalen van Nederland. Op vrijdagavond gaan de mannen dan ook helemaal stuk achter hun draaitafels In het Heise Megapark! Zaterdag komt Dave Roelvink het megapark op zijn kop zetten met zijn heerlijke Bubbling, Moombahton en Eclectic-plaatjes.

Why tell me why

Een absoluut hoogtepunt vorig jaar was het optreden van Dennie Christian. Met zijn enthousiasme had hij binnen een paar seconden iedereen op de banken staan in de Bierfestzelt. Dit jaar neemt hij vriendin Anita Meyer mee. Dat wordt gegarandeerd meezingen met why tell me why in die Heise Bierfestzelt op zondag!

Ook komen dit jaarThe Vicious, Tonca öhne Gewähr, Rosentaler, DJ Otto Wunderbar, Buren van de Brandweer, Sjieke Bazen und viele andere!

Heise Mega Park, Biergarten und Kirmes

En niet alleen op het gebied van muziek is er voor jeden wat wils. Wil je lekker tanzen op hippe muziek? Dan kun je terecht in Heise Megapark. Meer zin om even buiten te relaxen met een speciaal biertje? Dan moet je in Die Heise Biergarten zijn. En heb je honger gekregen, dan kun je terecht bij verschillende eetttentjes voor de traditionele wurst mit sauerkraut, een heerlijk kippetje, een vers belegd broodje of een lekker visje bij de viskraam.

Tradities

Op zondagochtend begint het Heise Blaaskapellenfestival. Vanaf 12.00 uur nemen diverse blaaskapellen uit de regio het podium in de Heise Bierfestzelt over. In de afgelopen negen jaar zijn er tradities ontstaan die natuurlijk ook tijdens de jubileumeditie niet mogen ontbreken. Zo start men zaterdag met de schutterijkampioenschappen en zal er voor de kids veel te beleven zijn. Op zondag is er een grote speelweide met diverse attracties en hebben de kids hun eigen party ohne Ende tijdens de schuimparty in Heise Megapark. Ook is er dit jaar op zondag weer een blaaskapellenfestival. Zoals altijd is de entree op zondag gratis.

Tickets kopen voor dit geweldige spektakel?

Tickets zijn te krijgen via www.dieheisebierfesten.nl. Er is keuze uit een combiticket voor het hele weekend voor € 35,- of losse tickets voor vrijdag voor € 20,- of zaterdag voor € 20,-.

Volg alles over het event ook op Facebook.

Check hier de geweldige aftermovie van 2016: