Oktoberfest Geerdijk

Kom jouw Dirndl of Lederhosen showen op het grootste Oktoberfest van Nederland!

Evenementen

Oktoberfest Geerdijk 2021

Stichting Spoorfuif is ook in 2021 weer verantwoordelijk voor de organisatie van het feest, dat vorige edities op veel positieve reacties kon rekenen. Het feest vindt wederom plaats in een sfeervolle, mooi aangeklede tent, waar alle bezoekers zich netjes houden aan de dresscode: Lederhosen und Dirndls! Het gaat vrijdagavond om 19.00 uur van start.

Vrijdagavond 1 oktober: mega-bingoavond

Op vrijdagavond 1 oktober vindt de mega-bingoavond plaats met een groot prijzenpakket, waaronder elektrische fietsen en een heerlijk groot stuk vlees. Rond 22.30 uur is er een afterparty met dj mans.

Zaterdagavond 2 oktober: groots Oktoberfest

Op zaterdag vindt het grootste Oktoberfest plaats met de volgende line-up: Johnny Bolk featuring Miranda, Freibier en Bloaskapel de Heujschudders. Tent gaat open om 18 uur en het feest begint om 19 uur.

Zondagmiddag 3 oktober: Hollandse middag

Dit jaar wordt het feestweekend afgesloten met een Hollandse Middag, met o.a. Dana Winner en de Tribute to the Cats Band. Start: 15.00 uur.

Tickets Oktoberfest Geerdijk

Via de website www.spoorfuif.nl, bij Dennis Fashion in Vroomshoop en AVIA Haarhuis in Westerhaar zijn de entreetickets te koop. Ook kun je bustickets kopen voor een bus die binnen een ruime straal van Geerdijk rondrijdt. Voor meer informatie: zie de website en Facebook-pagina van het feest.

Bekijk de aftermovie van Oktoberfest Geerdijk 2017 en kom alvast in de stemming:

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.