Oktoberfest Geerdijk

Evenementen

Op zaterdag 6 oktober 2018 (vanaf 19.00 u.) vindt de vijfde editie van Oktoberfest Geerdijk plaats. Meer info volgt snel.

Oktoberfest Geerdijk: bekijk hieronder hoe de vorige editie van het feest eruit zag

Stichting Spoorfuif is weer verantwoordelijk voor de organisatie van het feest, dat vorige edities op veel positieve reacties kon rekenen. Het feest vindt wederom plaats in een sfeervolle, mooi aangeklede tent, waar alle bezoekers zich netjes houden aan de dresscode: Lederhosen und Dirndls!

Dit jaar zullen de formaties Palemiger Spatzen, Laredo en Harten 10 het Oktoberfest-podium betreden om de zaal flink in de stemming te krijgen. De veelgevraagde, populaire band Palemiger Spatzen bestaat al 25 jaar. Het repertoire bestaat uit eigen werk, lange meezing medleys en covers van onder andere de Alpenrebellen, de Klostertaler en de Schurtzenjager, aangevuld met een beetje rock, tex‑mex en NDW. De band laat menige polonaisewens in vervulling gaan.

Laredo! is een nieuw duo: onder deze naam gaan Johnny Bolk en Arjan Venemann hun muzikale werkterrein verbreden naar de Duitstalige landen. “Du hast meine Seele berührt” is de debuut single van dit duo, die inmiddels veel gedraaid is in Duitstalige landen.

Harten 10 zet de boel zeker op z’n kop met geweldige feestknallers. Al karakteriseert hun muziek een wat meer Nederpop-achtig geluid, er klopt toch een echt piratenhart in het duo Harten 10 en zijn ze een zeer geliefd duo op de vele Mega Piraten Festijnen waar ze de boel met flair en enthousiasme op de kop zetten. Zo doen zij dat ook tijdens veel Oktoberfeesten in het land, met een passend repertoire. Auf geht’s!

Tickets?

Die kosten slechts 15,-. Je kunt ze in de voorverkoop of via de website van het evenement kopen. Daar kun je ook vervoerstickets aanschaffen. Zo hoeft deze keer niemand de BOB te zijn 😉 Jetzt geht’s los!

Bekijk de video voor een indruk van Oktoberfest Geerdijk: