6 juni 2019

Helene Fischer zingt titelsong van bioscoopfilm “Traumfabrik”

Al vanaf 13 januari was het stil aan het Helene Fischer-front, tot onlangs bekend werd dat ze binnenkort te gast is in de talkshow Wetten, das war’s…? Vandaag meldt ze in een bericht op Facebook dat ze de titelsong voor de film “Traumfabrik” zingt.

Het Engelstalige nummer heet “See you again” en Fischer schrijft dat ze meteen verliefd was op het nummer. We hebben haar bericht op Facebook voor je vertaald:

“Lieve vrienden,

Een tijdje was het stil rondom mij en heb ik me niet gemeld. Jullie weten dat ik, áls ik wat doe, het voor de volle honderd procent doe. Deze fase van “offline zijn”, gebruik ik om me te concentreren op mijn familie en vrienden en te herstellen van wat de afgelopen 2 jaar allemaal gebeurd is, maar ook om nieuwe energie bij te tanken. Juíst in deze fase realiseer ik me hoe inspirerend en rijk het leven kan zijn. Je hebt echt niet veel nodig om gelukkig te zijn. Dit kunnen herkennen, aanvaarden, elke dag dankbaar te zijn, me te verheugen op elke dag en dit terug te kunnen geven aan geliefden om me heen is op dit moment ware luxe voor mij. Nooit ben ik de “gouden momenten” vergeten die we samen ervaren hebben en die ik juist door jou mocht ervaren. Integendeel – ik kijk nu al uit naar nog veel meer mooie momenten met jou -, maar ik hoop dat je het me niet kwalijk neemt als ik deze weg van kostbare tijd voor mijn geliefden en het leven nog even bewandel, mijn werk mijn werk laat en met volle teugen van het leven geniet, met alles erop en eraan. Ja, zélfs meer met een paar feel-good kilo’s erbij  – zo smaakt het leven! 😉

Dit alles wil niet zeggen dat ik helemaal stil lag. Daarom heb ik vandaag ook nieuws voor je. Net op het moment dat ik er niet op rekende, kreeg ik het verzoek de titelsong te zingen van een mooie film. Ik moet zeggen, het voelde gewoon goed en ik werd meteen verliefd! “I see you again” is de titelsong van de film TRAUMFABRIK! Een leuke, grappige, grappige en geweldige film die je deze zomer niet mag missen en die vanaf 4 juli in de bioscoop draait. Het gaat over een ontroerend liefdesverhaal dat begint in de Babelsberg Fillmstudio en de liefde wordt bedreigd door de bouw van de Berlijnse muur. Klik hier en laat je ontvoeren in de zomer van 1961! Ik vond het geweldig…: www.helene-fischer.de

Doe het goed, lieverds, zorg goed voor jezelf en ik meld me weer ?

Je Hélène”

Traumfabrik: luister hier de titelsong en bekijk de clip

Wil je de film “Traumfabrik” ook zien?

Wij grijpen de gelegenheid aan er een leuk dagje Duitsland van te maken met afsluiting in “Das Kino”. Jij ook? Volg ons! Wij houden je graag op de hoogte over waar de film Traumfabrik draait. Ein Prosit und bis bald!

Fotocredits: Helene Fischer Live, Kai Maser / Heimat2050.

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.