Blauw, wit en veel hout

Tover je locatie om in Beierse sferen

Oktoberfest-aankleding of decoratie kopen of huren?

Wil je traditionele Oktoberfest aankleding of -decoratie kopen of huren? Goed idee! Een Oktoberfest is niet compleet zonder decoratie in Beierse stijl.

Het is goed te weten dat je het op het gebied van aankleding en decoratie zo gek kunt maken als je zelf wilt. Naast biertafels en bierpullen (wat ons betreft de standaard ingrediënten), kun je gaan voor mooie (houten) decorstukken en kransen of als je het goedkoper wilt aanpakken voor of slingers, tafelkleden en banners/vlaggen.

Lees hieronder meer:

Traditionele oktoberfest decoratie huren

Denk je aan een professionele Oktoberfest inrichting? Dan kom je in de buurt van bijvoorbeeld het Oktoberfeest in Sittard en het Oktoberfest in Duitsland.

Huur prachtige Oktoberfest-decoratie en decor-stukken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Afscheidingswanden
  • Verlichting
  • Doeken voor aan het plafond
  • Meubilair en garderobe-tapijt
  • Doeken en zeilen
  • Barren
  • Kransen
  • Decors

Omdat het professioneel decoreren een vak apart is, wordt er door onze expert eerst een plattegrond/schets gemaakt voor jouw tent of zaal. Daarin wordt rekening gehouden met jouw budget, je concept en eventueel bijbehorende (thema)kleuren.

oktoberfest decoratie traditioneel

Oktoberfest versiering

Heb je minder te besteden? Denk dan aan Oktoberfest-versiering in blauw wit als vlaggen, slingers, banners, guirlandes, tafelkleden en leuke gadgets. Zorg er in ieder geval voor dat het niet te carnavalesk of druk wordt. Lees hier alles over Oktoberfest versiering.

Oktoberfest-tent

Wil je het groter aanpakken? Dan hoort jouw Oktoberfest versiering uiteraard thuis in een mooie grote Almhut of Oktoberfest-tent met biertafels, waaraan jouw gasten uiteraard drinken uit bierpullen, die je, net zoals eigenlijk alles voor je Oktoberfest, kunt kopen óf huren. Afhankelijk van je wensen, zijn er verschillende types tenten te huren. Dit doe je vaak in afstemming met degene die het decor gaat intekenen.

Je kunt een oktoberfest-tent eventueel ook “in het klein” huren. Denk dan aan een partytent met bar, die je vervolgens kunt decoreren. Onze oktoberfest-partytenten voor privéfeestjes zijn uitermate geschikt.

Meer weten over Oktoberfest decoratie?

Wij hebben ruime ervaring met Oktoberfest-aankleding en -decoratie en vertellen je, op basis van je budget, graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op  

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Blog

Vandaag is nationale Pretzel-dag

beheerder 26 April 2023 Eten

Vandaag is nationale Pretzel-dag. Naja, ‘nationaal’ is misschien niet helemaal van toepassing. Waarom eten we deze ‘zoute reuzekrakeling’ hier nog maar sporadisch? Waar komt de Pretzel vandaan en waarom is deze zo populair geworden?

Lees meer

Duitse brouwerij komt met poederbier

beheerder 21 March 2023 Drank

De Duitse kloosterbrouwerij Neuzelle brengt poederbier op de markt. Het poeder kan gemengd worden met water, waarna er een biertje ontstaat. Het betreft nu nog een alcoholvrije variant, maar de plannen zijn groots.

Lees meer

Concept biergarten komt naar Eindhoven

beheerder 17 March 2023 Eten

Het concept Biergarten, dat in Rotterdam al langere tijd succes boekt, komt nu ook naar Eindhoven. Naar verwachting kunnen bezoekers vanaf half mei terecht op het Ketelhuisplein op Strijp-S.

Lees meer

Helene Fischer komt weer naar Gelredome

beheerder 14 March 2023 Muziek

Helene Fischer komt in 2023 wederom naar GelreDome in Arnhem, op woensdagavond 13 september. Bezoekers kunnen dan de de ‘Rausch Live Tour’ bewonderen, waar ook Cirque du Soleil weer aan meewerkt.

Lees meer

Starkbierfest: viert de versgebrouwen, aromatische seizoensbieren

beheerder 27 February 2023 München

Van vrijdag 10 maart tot en met zondag 2 april 2023 vindt in München weer het “Starkbierfest” plaats, gehost door Paulaner, Augustiner, Löwenbrau en meer bekende biermerken. Het is een soort kleine neef van het Oktoberfest.

Lees meer

De winnende Oktoberfest-poster is bekend

beheerder 11 February 2023 München

Vanaf zestien januari konden Oktoberfestfans weer op hun favoriete poster voor Oktoberfest München stemmen. Voor de wedstrijd konden designers en creatievelingen ontwerpen indienen. Op de posters die de voorselectie doorgekomen waren, kon gestemd worden.

Lees meer

Zo onderhoud je je lederhosen

beheerder 28 January 2023 Kleding

Na jarenlange ervaring met verhuur van lederhosen, weten wij inmiddels zéker hoe je lederhosen het beste kunt onderhouden. We hebben de meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet, inclusief alle tips en tricks:

Lees meer

Ook carnavalsfeesten gaan werken met kunststof cups

beheerder 5 January 2023 Drank

De grootste Oktoberfeesten van Nederland, werken al jaren met kunststof bierpullen. Carnavalsfeesten, bijvoorbeeld in het centrum van Den Bosch en Tilburg, gaan in 2023 werken met het principe van recyclebare kunststof cups.

Lees meer
Blog archief

Bekroonde Events

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.