Blauw, wit en veel hout

Tover je locatie om in Beierse sferen

Oktoberfest-aankleding of decoratie kopen of huren?

Wil je traditionele Oktoberfest aankleding of -decoratie kopen of huren? Goed idee! Een Oktoberfest is niet compleet zonder decoratie in Beierse stijl.

Het is goed te weten dat je het op het gebied van aankleding en decoratie zo gek kunt maken als je zelf wilt. Naast biertafels en bierpullen (wat ons betreft de standaard ingrediënten), kun je gaan voor mooie (houten) decorstukken en kransen of als je het goedkoper wilt aanpakken voor of slingers, tafelkleden en banners/vlaggen.

Lees hieronder meer:

Traditionele oktoberfest decoratie huren

Denk je aan een professionele Oktoberfest inrichting? Dan kom je in de buurt van bijvoorbeeld het Oktoberfeest in Sittard en het Oktoberfest in Duitsland.

Huur prachtige Oktoberfest-decoratie en decor-stukken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Afscheidingswanden
  • Verlichting
  • Doeken voor aan het plafond
  • Meubilair en garderobe-tapijt
  • Doeken en zeilen
  • Barren
  • Kransen
  • Decors

Omdat het professioneel decoreren een vak apart is, wordt er door onze expert eerst een plattegrond/schets gemaakt voor jouw tent of zaal. Daarin wordt rekening gehouden met jouw budget, je concept en eventueel bijbehorende (thema)kleuren.

oktoberfest decoratie traditioneel

Oktoberfest versiering

Heb je minder te besteden? Denk dan aan Oktoberfest-versiering in blauw wit als vlaggen, slingers, banners, guirlandes, tafelkleden en leuke gadgets. Zorg er in ieder geval voor dat het niet te carnavalesk of druk wordt. Lees hier alles over Oktoberfest versiering.

Oktoberfest-tent

Wil je het groter aanpakken? Dan hoort jouw Oktoberfest versiering uiteraard thuis in een mooie grote Almhut of Oktoberfest-tent met biertafels, waaraan jouw gasten uiteraard drinken uit bierpullen, die je, net zoals eigenlijk alles voor je Oktoberfest, kunt kopen óf huren. Afhankelijk van je wensen, zijn er verschillende types tenten te huren. Dit doe je vaak in afstemming met degene die het decor gaat intekenen.

Je kunt een oktoberfest-tent eventueel ook “in het klein” huren. Denk dan aan een partytent met bar, die je vervolgens kunt decoreren. Onze oktoberfest-partytenten voor privéfeestjes zijn uitermate geschikt.

Meer weten over Oktoberfest decoratie?

Wij hebben ruime ervaring met Oktoberfest-aankleding en -decoratie en vertellen je, op basis van je budget, graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op  

 

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Blog

Biertafel pimpen: gave (tuin)-tip!

Net zoals steeds meer biergartens in Nederland, zie je ook steeds meer biertafelsets in huis én in de tuin. Is zo’n “ouderwetse” houten biertafel set misschien net iets te Duits voor je? Niet getreurd, koop een oude biertafel en pimp ‘m. Succes gegarandeerd!

Lees meer

Oktoberfest organiseren? De tips en trends voor 2020

Oktoberfest organiseren? Goed werk heeft tijd nodig. Daarom zijn veel organisaties alweer gestart met de voorbereidingen voor 2020. Vergunningen, artiesten, foodtrucks, und so weiter… Start nú al met regelen als je zeker wilt zijn van kwaliteit.

Lees meer

Helene Fischer zingt titelsong van bioscoopfilm “Traumfabrik”

Al vanaf 13 januari was het stil aan het Helene Fischer-front, tot onlangs bekend werd dat ze binnenkort te gast is in de talkshow Wetten, das war’s…? Vandaag meldt ze in een bericht op Facebook dat ze de titelsong voor de film “Traumfabrik” zingt.

Lees meer

Helene Fischer laat zich weer zien!

De Duitse krant Bild meldde vandaag dat Helene Fischer zich (eerder dan gedacht) weer laat zien in het openbaar. Dat is groot nieuws, want de pauze in haar carriere zou naar verwachting langer duren. De Duitse media zitten er vandaag uiteraard bovenop.

Lees meer

Oktoberfest 2019: organisaties van start met voorbereidingen

Een goed feest kent de nodige voorbereidingen en voorbereidingstijd. Niet gek dus dat veel Oktoberfest-organisaties alweer gestart zijn met de voorbereidingen voor 2019. Vergunningen, artiesten, foodtrucks, und so weiter… Start nú al met regelen als je zeker wilt zijn van kwaliteit.

Lees meer

Apres ski: 10 redenen waarom wij ook fan zijn!

Waarom wij (en veel andere Oktoberfest-fans) ook fan zijn van Apres ski? Dat komt onder andere omdat het tijdens onze favo feestjes zo gruwelijk koud is, er heerlijke schnapps zijn en we altijd weer netjes op tijd in ons bedje liggen. Check hieronder de 10 meest belangrijke redenen:

Lees meer

Winter pop up bars in Nederland: meld je aan!

Van Londen tot New York: winter pop up bars zijn niet meer weg te denken. Een soort van Après-ski zonder het skiën, zeg maar. Gezellig samen op een schappenvelletje bij het haardvuur een glühwein drinken terwijl je marshmellows roostert. Maar, waar?

Lees meer

Eros Ramazzotti en Helene Fischer nemen duet op

Wereldster Helene Fischer zingt samen met Eros Ramazzotti een duet op zijn nieuwe album. Het album van de Italiaanse superster, Vita Ce N’è, komt uit op 23 november 2018. Ondertussen wordt er druk gespeculeerd…

Lees meer

Oktoberfest München 2018: 6,3 miljoen bezoekers en 7,5 miljoen liter bier!

Afgelopen zondag werd een geweldige, zonnige editie van Oktoberfest München afgesloten tijdens de traditionele lichtjesavond in elke Festzelt. Daarna werd de balans opgemaakt. Wij zetten de opvallendste feiten, cijfers én de Wiesn-hit van 2018 graag voor je op een rijtje:

Lees meer

Wéér meer Oktoberfeesten in Nederland

Zaterdag 22 september is het grootste bier- en volkfsfeest ter wereld in München weer van start gegaan. Het openingsweekend werd druk bezocht door zo’n 800.000 mensen, 200.000 meer dan vorig jaar. Ook het aantal Oktoberfeesten in Nederland blijft stijgen.

Lees meer

Dirndl-trends voor 2018: zacht en naturel

Op zaterdag 22 september barst het grootste bier- en volksfeest ter wereld weer los in München: O’Zapft is! Team Oktoberfestfan.nl volgt het nieuws, de ontwikkelingen en de kledingtrends voor dit jaar uiteraard weer op de voet. 

Lees meer

29.000 stemmen voor concert Helene Fischer in Nederland

Oktoberfestfan.nl heeft via een poll op Facebook zo’n 29.000 ja-stemmen verzameld voor een concert van Helene Fischer in Nederland. Dit geeft aan hoe immens populair de Duitse popster inmiddels ook in Nederland is.

Lees meer

Oktoberfest ook in 2018 weer een populair thema

Dat het Oktoberfest ook in 2018 weer een populair (thema)feest is – ook buiten oktober -, blijkt uit de aanvragen die nu alweer via het platform Oktoberfestfan.nl binnenkomen. Zorg dat je zaken als bands, bierpullen, bierbanken, accommodatie en aankleding op tijd regelt.

Lees meer

Meest recente blog berichten

Zo onderhoud je je lederhosen

beheerder 28 January 2023 Kleding

Na jarenlange ervaring met verhuur van lederhosen, weten wij inmiddels zéker hoe je lederhosen het beste kunt onderhouden. We hebben de meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet, inclusief alle tips en tricks:

Lees meer

Stem op je favoriete Oktoberfest-poster

beheerder 16 January 2023 München

Vanaf vandaag kunnen Oktoberfestfans weer op hun favoriete poster voor Oktoberfest München stemmen. Voor de wedstrijd konden designers en creatievelingen ontwerpen indienen. Op de posters die de voorselectie zijn doorgekomen, kan nu gestemd worden.

Lees meer

Ook carnavalsfeesten gaan werken met kunststof cups

beheerder 5 January 2023 Drank

De grootste Oktoberfeesten van Nederland, werken al jaren met kunststof bierpullen. Carnavalsfeesten, bijvoorbeeld in het centrum van Den Bosch en Tilburg, gaan in 2023 werken met het principe van recyclebare kunststof cups.

Lees meer

L1 Limburg zendt Oktoberfeest uit rond jaarwisseling

beheerder 29 December 2022 Muziek

De Regionale Omroep van Limburg, L1, zendt tijdens de jaarwisseling opnames uit van optredens die 4 Keulse bands gaven. Dat deden ze tijdens het Kölschfest op Oktoberfeest Sittard.

Lees meer

Café in Brabant stapt vanwege bierprijs over op Duits pils

beheerder 27 December 2022 Drank

Café De Nachtegaal in Uden, Noord-Brabant, stapt definitief over op Duits pils. In het bericht, dat oorspronkelijk verscheen op Omroep Brabant, vertelt de eigenaresse dat de keuze is gevallen op het merk “Zachte Premium”.

Lees meer

Kan AI een oktoberfest-liedje schrijven?

beheerder 12 December 2022 Muziek

Het vakgebied Artificial Intelligence is hip en happening. Het bedrijf OpenAI heeft een gratis versie beschikbaar gesteld van hun chatGPT. Kan AI al een Oktoberfest-liedje schrijven? Wij zochten het uit:

Lees meer

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.