Blauw, wit en veel hout

Tover je locatie om in Beierse sferen

Oktoberfest-aankleding of decoratie kopen of huren?

Wil je traditionele Oktoberfest aankleding of -decoratie kopen of huren? Goed idee! Een Oktoberfest is niet compleet zonder decoratie in Beierse stijl.

Het is goed te weten dat je het op het gebied van aankleding en decoratie zo gek kunt maken als je zelf wilt. Naast biertafels en bierpullen (wat ons betreft de standaard ingrediënten), kun je gaan voor mooie (houten) decorstukken en kransen of als je het goedkoper wilt aanpakken voor of slingers, tafelkleden en banners/vlaggen.

traditionele oktoberfest aankleding

Traditionele oktoberfest decoratie huren

Denk je aan een professionele Oktoberfest inrichting? Toll! Onze decoratie vindt je ook op de Duitse Oktoberfeesten, dus je straalt hiermee écht kwaliteit uit. Wat voor type oktoberfest-decoratie kun je zoal huren? Je kunt bij ons prachtige Oktoberfest-decoratie en decor-stukken huren als:

  • Afscheidingswanden
  • Verlichting
  • Doeken voor aan het plafond
  • Meubilair en garderobe-tapijt
  • Doeken en zeilen
  • Barren
  • Kransen
  • Decors

Omdat het professioneel decoreren een vak apart is, wordt er door onze expert eerst een plattegrond/schets gemaakt voor jouw tent of zaal. Daarin wordt rekening gehouden met jouw budget, je concept en eventueel bijbehorende (thema)kleuren.

oktoberfest decoratie traditioneel

Oktoberfest versiering

Heb je minder te besteden? Denk dan aan Oktoberfest-versiering in blauw wit als vlaggen, slingers, banners, guirlandes, tafelkleden en leuke gadgets. Zorg er in ieder geval voor dat het niet te carnavalesk of druk wordt. Lees hier alles over Oktoberfest versiering.

Oktoberfest-tent

Wil je het groter aanpakken? Dan hoort jouw Oktoberfest versiering uiteraard thuis in een mooie grote Almhut of Oktoberfest-tent met biertafels, waaraan jouw gasten uiteraard drinken uit bierpullen, die je, net zoals eigenlijk alles voor je Oktoberfest, kunt kopen óf huren. Afhankelijk van je wensen, zijn er verschillende types tenten te huren. Dit doe je vaak in afstemming met degene die het decor gaat intekenen.

Je kunt een oktoberfest-tent eventueel ook “in het klein” huren. Denk dan aan een partytent met bar, die je vervolgens kunt decoreren. Onze oktoberfest-partytenten voor privéfeestjes zijn uitermate geschikt.

oktoberfest decoratie

Waar moet oktoberfest-decoratie aan voldoen?

Natuurlijk moet Oktoberfest-decoratie bij het doel van je feest passen, maar het is ook belangrijk dat de decoratie voldoet aan NEN-normen. Onze professionele decoratie voldoet aan deze NEN-normen en Nederlandse brandweernormen. Dit is belangrijk, omdat je bij openbare feesten altijd moet rekenen op keuringen door gemeente en brandweer.

Meer weten over Oktoberfest decoratie?

Op basis van je ingevulde gegevens maken we graag een (vrijbllijvend) voorstel op maat dat bestaat uit foto’s, prijzen en eventueel een ingetekende plattegrond. We komen de materialen monteren en demonteren met onze eigen buitendienst. Ook kun je natuurlijk zelf meehelpen als je dat wilt, waardoor de prijs wat gedrukt wordt.

Neem voor meer informatie contact op met ons enthousiaste team.

Neem contact op  

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Blog

Opbouw Oktoberfest München van start

beheerder 6 juli 2024 München

De opbouw van het 189e Oktoberfest in München is afgelopen week weer van start gegaan. Op het 42 hectare grote terrein, de Theresienwiese, worden weer zo’n 17 grote en 21 kleine biertenten opgebouwd.

Lees meer

Urinoir voor vrouwen gespot op internationale festivals

beheerder 5 juli 2024 Geen categorie

Op verschillende internationale festivals is het roze urinoir gespot voor personen die hurkend plassen. Zo kunnen ze snel, veilig en hygiënisch hun behoefte doen in openbare ruimtes, tijdens evenementen en op festivals.

Lees meer

Vakantie in Bayern: een perfecte combi van landschap, cultuur en feest

beheerder 1 juli 2024 Geen categorie

Bayern (Beieren) is natuurlijk de bakermat van het Oktoberfest en ook één van de meest fascinerende deelstaten van Duitsland. Deze schilderachtige deelstaat is rijk aan geschiedenis en tradities en is wat ons betreft dus een ideale vakantiebestemming.

Lees meer

De currywurst: een Duits cultuurfenomeen

beheerder 30 juni 2024 Geen categorie

De currywurst is natuurlijk een écht Duits cultuurfenomeen. Wie heeft de currywurst eigenlijk uitgevonden, waarom is deze zo populair geworden en wat betekent de currywurst voor Duitsland? Onze redactie zocht het uit:

Lees meer

Heb jij de serie Der Theo gekeken?

beheerder 12 juni 2024 Geen categorie

Cabaretier Theo Maassen lanceerde rondom het EK 2024 in Duitsland een nieuwe 6-delige serie: Der Theo. Hij onderzoekt in de serie wat wij van de Duitsers kunnen leren en koppelt de opgedane kennis terug naar trainer Ronald Koeman.

Lees meer

Dancehit L’amour Toujours verboden op Oktoberfest

beheerder 29 mei 2024 Geen categorie

De dance-hit L’amour Toujours is dit jaar verboden op het Oktoberfest in München, het grootste volksfeest ter wereld. De hit heeft in Duitsland een extreemrechtse bijbetekenis gekregen en meerdere dj’s in Duitsland willen het nummer om die reden niet meer draaien.

Lees meer

EK 2024: organiseer een Duits voetbalfeestje

beheerder 26 april 2024 Geen categorie

Het EK 2024 komt eraan: de ideale gelegenheid om een Duits voetbalfeestje of oktoberfest te organiseren voor je vrienden, buren, dorpsgenoten of ander gezelschap. Benieuwd welke ingrediënten niet kunnen ontbreken op jouw EK-feestje? Check onze party-tips:

Lees meer

Beieren verbiedt wiet roken op het Oktoberfest

beheerder 19 april 2024 Geen categorie

Op het Oktoberfest in München, het grootste volksfeest ter wereld met miljoenen bezoekers, mag geen wiet gerookt worden. De deelstaat Bayern kondigde afgelopen dinsdag 16 april het verbod aan.

Lees meer
Blog archief

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.