Blauw, wit en veel hout

Tover je locatie om in Beierse sferen

Oktoberfest-aankleding of decoratie kopen of huren?

Wil je traditionele Oktoberfest aankleding of -decoratie kopen of huren? Goed idee! Een Oktoberfest is niet compleet zonder decoratie in Beierse stijl.

Het is goed te weten dat je het op het gebied van aankleding en decoratie zo gek kunt maken als je zelf wilt. Naast biertafels en bierpullen (wat ons betreft de standaard ingrediënten), kun je gaan voor mooie (houten) decorstukken en kransen of als je het goedkoper wilt aanpakken voor of slingers, tafelkleden en banners/vlaggen.

traditionele oktoberfest aankleding

Traditionele oktoberfest decoratie huren

Denk je aan een professionele Oktoberfest inrichting? Toll! Onze decoratie vindt je ook op de Duitse Oktoberfeesten, dus je straalt hiermee écht kwaliteit uit. Huur bij ons prachtige Oktoberfest-decoratie en decor-stukken als:

  • Afscheidingswanden
  • Verlichting
  • Doeken voor aan het plafond
  • Meubilair en garderobe-tapijt
  • Doeken en zeilen
  • Barren
  • Kransen
  • Decors

Omdat het professioneel decoreren een vak apart is, wordt er door onze expert eerst een plattegrond/schets gemaakt voor jouw tent of zaal. Daarin wordt rekening gehouden met jouw budget, je concept en eventueel bijbehorende (thema)kleuren.

oktoberfest decoratie traditioneel

Oktoberfest versiering

Heb je minder te besteden? Denk dan aan Oktoberfest-versiering in blauw wit als vlaggen, slingers, banners, guirlandes, tafelkleden en leuke gadgets. Zorg er in ieder geval voor dat het niet te carnavalesk of druk wordt. Lees hier alles over Oktoberfest versiering.

Oktoberfest-tent

Wil je het groter aanpakken? Dan hoort jouw Oktoberfest versiering uiteraard thuis in een mooie grote Almhut of Oktoberfest-tent met biertafels, waaraan jouw gasten uiteraard drinken uit bierpullen, die je, net zoals eigenlijk alles voor je Oktoberfest, kunt kopen óf huren. Afhankelijk van je wensen, zijn er verschillende types tenten te huren. Dit doe je vaak in afstemming met degene die het decor gaat intekenen.

Je kunt een oktoberfest-tent eventueel ook “in het klein” huren. Denk dan aan een partytent met bar, die je vervolgens kunt decoreren. Onze oktoberfest-partytenten voor privéfeestjes zijn uitermate geschikt.

oktoberfest decoratie

Waar moet oktoberfest-decoratie aan voldoen?

Natuurlijk moet Oktoberfest-decoratie bij het doel van je feest passen, maar het is ook belangrijk dat de decoratie voldoet aan NEN-normen. Onze professionele decoratie voldoet aan deze NEN-normen en Nederlandse brandweernormen. Dit is belangrijk, omdat je bij openbare feesten altijd moet rekenen op keuringen door gemeente en brandweer.

Meer weten over Oktoberfest decoratie?

Op basis van je ingevulde gegevens maken we graag een (vrijbllijvend) voorstel op maat dat bestaat uit foto’s, prijzen en eventueel een ingetekende plattegrond. We komen de materialen monteren en demonteren met onze eigen buitendienst. Ook kun je natuurlijk zelf meehelpen als je dat wilt, waardoor de prijs wat gedrukt wordt.

Neem voor meer informatie contact op met ons enthousiaste team.

Neem contact op  

TOLL OKTOBERFEST-NIEUWS IN JE INBOX? SCHRIJF JE IN!

 

Blog

De winnende Oktoberfest-poster is bekend

beheerder 9 February 2024 München

Vanaf januari konden Oktoberfestfans weer op hun favoriete poster voor Oktoberfest München 2024 stemmen. Voor de wedstrijd konden designers en creatievelingen ontwerpen indienen. Op de posters die de voorselectie doorgekomen waren, kon gestemd worden.

Lees meer

Wat betekent Servus?

beheerder 18 October 2023 Geen categorie

Als je iemand van team Oktoberfestfan.nl spreekt, dan hoor of lees je waarschijnlijk onze begroeting “Servus”. We krijgen wel vaker de vraag wat het woord eigenlijk betekent en waar het vandaan komt. Dit is het antwoord:

Lees meer

Oktoberfeest Sittard verwacht weer 200.000 bezoekers

beheerder 12 October 2023 Geen categorie

Oktoberfeest Sittard, het grootste Oktoberfest van Nederland dat 6 dagen duurt, verwacht ook dit jaar weer 200.000 bezoekers. Het feest begint vrijdag 13 oktober en duurt t/m woensdag 18 oktober. Bekijk het interview met organisator Sjef Schurgers.

Lees meer

Zo onderhoud je je lederhosen

beheerder 10 October 2023 Kleding

Na jarenlange ervaring met verhuur van lederhosen, weten wij inmiddels zéker hoe je lederhosen het beste kunt onderhouden. We hebben de meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet, inclusief alle tips en tricks:

Lees meer

Oktoberfest Munchen 2023 trok 7,2 miljoen bezoekers

beheerder 7 October 2023 Geen categorie

Oktoberfest München 2023, dat afgelopen dinsdag 3 oktober eindigde, was een zonnige, geslaagde editie. Het feest trok een recordaantal van 7,2 miljoen bezoekers. Hoe worden zoveel feestvierders eigenlijk geteld?

Lees meer

Oktoberfest Laren werkt met duurzaamheidssponsor

beheerder 28 September 2023 Geen categorie

Oktoberfest Laren, dat in 2023 plaatsvindt op zaterdag 30 september, is misschien wel het meest groene Oktoberfest van Nederland. Ze werken met een duurzaamheidssponsor. De organisatie vindt dit anno 2023 een gezonde ambitie.

Lees meer

Hoe was je je Dirndl?

beheerder 26 September 2023 Geen categorie

Heb je ook geïnvesteerd in een mooie Dirndl of ga je een mooie Dirndl kopen? Dan is het belangrijk dat je deze op de juiste manier wast en onderhoudt. De Dirndl bestaat uit 3-delen (lijfje, blousje, schortje) en het is belangrijk dat je deze goed scheidt en rekening houdt met kleurbehoud.

Lees meer

De Oktoberfest-drug: Wiesn-koks

beheerder 26 September 2023 Geen categorie München

Wist jij al dat je op het Oktoberfest niet alleen bier voorbij ziet komen, maar ook wit poeder? 😉 Het heet Wiesn-koks en het wordt gesnoven door locals, die het gebruik zien als een culturele, seizoensgebonden traditie.

Lees meer
Blog archief

Bekroonde Events

Andere klanten/organisaties

Iets huren, kopen of boeken? Neem contact op.